Precom Pager

De Precom Pager is een integraal onderdeel van het Precom-systeem, dat is ontworpen om de communicatie in noodsituaties en bedrijfsongevallen te verbeteren. De pager is compact, robuust en betrouwbaar, en is ontworpen om te functioneren in de meest veeleisende omstandigheden. Je krijgt een piepje, kijkt snel op het scherm en ziet of het urgent is of niet. Het kleine apparaatje gaat jarenlang mee.

Als je in een groot industrieel complex werkt, waar gevaarlijke chemicaliën worden geproduceerd, dan moet je voorbereid zijn op gevaren waarbij je blootgesteld wordt aan deze stoffen. De Precom Pager, geïntegreerd in het overkoepelende Precom-systeem, maakt het mogelijk om snel te schakelen. Wanneer er een iets gebeurt, kan de oproep snel naar de juiste personen worden verzonden, waardoor zij of hulpdiensten in kunnen schakelen en/of zelf ter plekke hulp kunnen bieden.

P2000-systeem

Een belangrijke eigenschap van onze Precom Pager is het gebruik van het P2000-systeem. Het P2000-systeem is een digitaal semafoorprotocol dat in Nederland wordt gebruikt door de hulpdiensten zoals brandweer, ambulance, politie, reddingsbrigade en het Rode Kruis. De integratie van het P2000-systeem in de Precom Pager betekent dat de pager in staat is om automatisch berichten te ontvangen van de centrale meldkamer, wat de reactietijd aanzienlijk kan verminderen.

Zorg dat je blijft meegaan in de laatste technische ontwikkelingen omtrent veiligheid. Zo profiteer je maximaal en houd je je werkplek zo veilig mogelijk. De Precom Pager is zo’n vooruitgang. Een sterk design, intuïtieve gebruik en geavanceerde technologie zoals het P2000-systeem, is de Precom Pager een uitstekende gadget voor iedereen die betrokken is bij bedrijfshulpverlening of crisismanagement. Door de Precom Pager te gebruiken, kunnen bedrijven en organisaties de veiligheid en welzijn van hun medewerkers aanzienlijk verbeteren.

bhv app banner

Download de Alarm app