BHV app

Bedrijfsveiligheid met het EMS Receptieportaal

De receptie is de centrale plek in iedere organisatie. Met het EMS Receptieportaal zorg je dat dit eerste aanspreekpunt voor bezoekers en medewerkers ook 100% betrokken is bij de bedrijfsveiligheid.

EMS platform

Receptie oproepsysteem

De receptiemedewerkers zijn niet alleen het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en bezoekers, ze zijn ook de oren en ogen van je organisatie. Zij merken verdachte situaties als eerste op en zijn vaak de eerste plek om een calamiteit of noodsituatie te melden. Bovendien is de receptie vaak als eerste aanwezig en als laatste vertrokken.

beste bhv app

De receptie een essentieel onderdeel van je bedrijfsveiligheid

Met het EMS Receptieportaal betrek je de receptie volledig bij je BHV organisatie en bedrijfsveiligheid. Zorg dat ze precies weten welke medewerkers en bezoekers er binnen zijn, in welke zones BHV medewerkers actief zijn, welke meldingen er worden gedaan en wie er is opgeroepen in het geval van een calamiteit. De receptie moet natuurlijk ook zelf een melding kunnen maken bij een noodsituatie, agressie van bezoekers of een ander noodgeval.

BHV Dashboard

Beheren van locaties, zelfs op afstand

Met het EMS Receptieportaal is dat allemaal mogelijk. Met onze applicatie hoeft de receptie niet eens op locatie aanwezig te zijn: verschillende locaties kunnen op afstand beheerd worden.

BHV app

Bezoekersregistratie eenvoudig gemaakt

Ook bezoekersregistratie wordt eenvoudiger met EMS Receptie. Bezoekers kunnen zich simpel op locatie aanmelden of vooraf op afstand al gegevens achterlaten en daarna met een QR code inchecken. Geheel COVID proof! 

Met EMS Receptie heeft de receptiemedewerker altijd de juiste middelen en inzichten voor een optimale bedrijfsveiligheid.

Probeer het receptieportaal gratis uit

  • Bedrijfsveiligheid Jouw mensen mensen veilig, jouw organisatie operationeel
  • Alarmeren & Communiceren EMS is het oproepsysteem bij alarmering en calamiteiten
  • Inzichtelijk Alles in één app

Bekijk de reviews van onze klanten

logo kubo
KUBO
Na grondig onderzoek heeft KUBO de keuze gemaakt voor EMS. EMS brengt rust in onze veiligheidsorganisatie. Door de inzet van EMS zijn op de verschillende locaties van KUBO de aanwezige hulpverleners inzichtelijk en beschikken via het CMS over de relevante informatie van de desbetreffende locatie. Hulpverleners EMS komen door EMS beslagen ten ijs!
logo gemeente velsen
Gemeente Velsen
Door de verschillende combinaties van modules binnen EMS kunnen we in onze kantoren en locaties nu, naast het inzichtelijk hebben van de BHV, ook de Brandmeldcentrale en noodknoppen aansluiten en deze direct verbinden aan de EMS omgeving en EMS App voor de BHV’ers.
veth-propulsion
Veth Propulsion
EMS geeft Veth Propulsion realtime inzicht in de aanwezigheid van BHV-ers en bezoekers. Met één druk op de (nood)knop worden voldoende BHV-ers opgeroepen. Door het gebruik van de App hebben we de ervaring dat de melding altijd aankomt.
wetterskip-fryslan logo
Wetterskip Frieslân
Na zorgvuldig marktonderzoek heeft het Wetterskip Frieslân gekozen voor EMS. Met EMS hebben we de BHV inzichtelijk en is de dagelijkse bedrijfsveiligheid gewaarborgd.
Nippon Express
EMS is een ideale oplossing voor ons bedrijf gezien wij landelijk 11 vestigingen hebben. Zeer klantvriendelijk en staan open voor eventuele aanpassingen bedrijfsgericht. In meerdere opzichten afwijkend (positief) ten opzichte van andere aanbieders. Zeker een aanrader aan anderen die nog op zoek zijn naar een App ten behoeve van bedrijfshulpverlening.
bhv app banner

Download de BHV app