Vertrouwd door grote én kleine bedrijven
BHV Dashboard

Vervang je papieren protocollen, piepers en portofoons voor één BHV-app

Bladeren in dikke protocollen, BHV-piepers die niet werken en portofoons die de communicatie in de weg zitten: het is allemaal verleden tijd met onze BHV-app.

Het is een alarmerings-, pieper- en portofoon-app in één. Randzaken kosten veel minder tijd, de reactietijd neemt enorm af en communicatie wordt stukken makkelijker.

Vraag de gratis demo aan, zodat je alle functionaliteiten en mogelijkheden van de EMS BHV-app kunt ontdekken. Online of op locatie, maar altijd vrijblijvend.

+0 Wereldwijd actief
+0 Mensen met een veilige werkplek
+0 Veilige EMS zone’s
BHV-aanwezigheid

Registreer eenvoudig alle aanwezigen per locatie, zodat je altijd weet of er genoeg BHV’ers beschikbaar zijn.

Alarmeren

Alarmeer snel de BHV om verdere risico’s te verkleinen, met de pieperfunctie. Inclusief plaatsbepaling, ook inpandig.

Reageren

Roep snel BHV’ers op met de vaardigheiden en certificering die op dat moment nodig is.

Communicatie

Direct communiceren via push-to-talk, videobellen en de chat.

Informatie

Houd altijd real-time inzicht en relevante informatie overzichtelijk met agenda’s en rapportages. Ook per locatie.

Certificering

Beheer BHV-certificeringen, en houd de kennis up-to-date.

BHV organisaties aan het woord

logo kubo
KUBO
Na grondig onderzoek heeft KUBO de keuze gemaakt voor EMS. EMS brengt rust in onze veiligheidsorganisatie. Door de inzet van EMS zijn op de verschillende locaties van KUBO de aanwezige hulpverleners inzichtelijk en beschikken via het CMS over de relevante informatie van de desbetreffende locatie. Hulpverleners EMS komen door EMS beslagen ten ijs!
logo gemeente velsen
Gemeente Velsen
Door de verschillende combinaties van modules binnen EMS kunnen we in onze kantoren en locaties nu, naast het inzichtelijk hebben van de BHV, ook de Brandmeldcentrale en noodknoppen aansluiten en deze direct verbinden aan de EMS omgeving en EMS App voor de BHV’ers.
veth-propulsion
Veth Propulsion
EMS geeft Veth Propulsion realtime inzicht in de aanwezigheid van BHV-ers en bezoekers. Met één druk op de (nood)knop worden voldoende BHV-ers opgeroepen. Door het gebruik van de App hebben we de ervaring dat de melding altijd aankomt.
wetterskip-fryslan logo
Wetterskip Frieslân
Na zorgvuldig marktonderzoek heeft het Wetterskip Frieslân gekozen voor EMS. Met EMS hebben we de BHV inzichtelijk en is de dagelijkse bedrijfsveiligheid gewaarborgd.
Nippon Express
EMS is een ideale oplossing voor ons bedrijf gezien wij landelijk 11 vestigingen hebben. Zeer klantvriendelijk en staan open voor eventuele aanpassingen bedrijfsgericht. In meerdere opzichten afwijkend (positief) ten opzichte van andere aanbieders. Zeker een aanrader aan anderen die nog op zoek zijn naar een App ten behoeve van bedrijfshulpverlening.
BHV Dashboard

Aanwezigheids-app voor je BHV

Een van de belangrijkste functionaliteiten is de ingebouwde aanwezigheids-app.

Door deze functie weet je altijd wie op welke locatie is, met geofencing.

Door geofencing registreert de app automatisch welke BHV’er op welke locatie, de zogeheten EMS-zone, is.

Dat betekent: nooit meer gedoe met handmatige aanwezigheidsregistratie, maar wel altijd real-time overzicht.

BHV Dashboard

Gemaakt met BHV’ers, voor BHV’ers

De EMS BHV-app is gemaakt in nauwe samenwerking met verschillende BHV-organisaties.

EMS is volledig ingericht op de wensen en eisen van BHV’ers. En daarnaast blijven we de app verbeteren en optimaliseren op basis van jouw feedback.

Alles om te zorgen dat BHV’ers hun werk zo snel, efficiënt en veilig mogelijk kunnen doen en zo een veilige werkplek kunnen garanderen.

Alle onderdelen van het EMS-platform

 • EMS Platform
  Het EMS platform is de basis van EMS. Beheer de BHV-organisatie. Voeg uw medewerkers zoals BHV’ers en overige vaardigheden toe. Stel alarmering in op basis van het bedrijfsnoodplan en rapporteer.
 • EMS App
  De krachtige EMS-app voor Android en iPhone. EMS blinkt uit in eenvoud en doet wat het moet doen zonder de dagelijkse bedrijfsvoering te verstoren. EMS App voor aanwezigheid, alarm en oproepen.
 • Brandmeldcentrale
  Sluit eenvoudig de brandmeldcentrale aan en krijg gedetailleerde informatie over wat er speelt en waar het speelt. Reageer efficiënt en snel. Extra informatie direct beschikbaar op de EMS app zonder eerst het BMC paneel te lezen.
 • EMS Receptie
  De receptie is vaak het eerste aanspreekpunt voor bezoekers en medewerkers bij calamiteiten. Betrek receptie direct bij bedrijfsveiligheid met EMS voor Receptie.
 • EMS Voice
  Geen smartphone op de werkvloer? Met EMS Voice biedt oplossing. Bel op basis van protocol of koppel het interne noodnummer aan EMS.
 • Bezoekersregistratie
  Met de bezoekersregistratie in ons EMS platform registreer je de bezoekers van je organisatie digitaal. Geen gedoe meer met papieren inschrijvingen. In het geval van een calamiteit is in één oogopslag duidelijk hoeveel personen er binnen zijn en wie dat precies zijn.
 • Noodknoppen
  Met EMS koppel je eenvoudig noodknoppen aan je systeem. Ideaal op plaatsen waar je snel moet kunnen escaleren. Maar, ook geschikt in bijvoorbeeld kantoortuinen, wanneer er direct een noodoproep kan worden gedaan als er een calamiteit plaatsvindt.
 • Corona
  Frisse lucht en ventilatie zijn noodzakelijk in gebouwen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Met EMS Climate monitor je de verschillende ruimten, zodat je precies weet wanneer je moet ventileren.
map background

Zo werkt het

Bekijk de video, en kom er in enkele minuten achter hoe de app jouw bedrijfsveiligheid vergroot.