Trusted by both large and small companies
dashboard-app-example

Replace your paper protocols, pagers and walkie-talkies for one FAFS app

Leafing through thick books of protocols, dealing with outdated FAFS pagers that don’t work and walkie-talkies that hinder communication: they’re all a thing of the past with our FAFS app.

It is an alarm, pager and walkie-talkie app in one. Peripheral issues take much less time, response time decreases and communication becomes much easier.

Request a free demo so you can discover all the functionalities and features of the EMS FAFS app. Online or on location, but always without obligation.

+0 Operating worldwide
+0 People with a safe place to work
+0 Safe EMS zones
FAFS presence

Easily register all attendees by location, so you always know if enough FAFS officers are available.

Alerts

Quickly alert FAFS to reduce further risks, with the pager function. Includes location positioning, even indoors.

Respond

Quickly summon FAFS personnel with the skills and certifications needed at the time.

Communications

Instant communication via push-to-talk, video calling and chat.

Information

Always keep real-time visibility and relevant information organized with calendars and reports. Also by location.

Certification

Manage FAFS certifications, and keep knowledge up-to-date.

FAFS organizations speaking out

logo kubo
KUBO
Na grondig onderzoek heeft KUBO de keuze gemaakt voor EMS. EMS brengt rust in onze veiligheidsorganisatie. Door de inzet van EMS zijn op de verschillende locaties van KUBO de aanwezige hulpverleners inzichtelijk en beschikken via het CMS over de relevante informatie van de desbetreffende locatie. Hulpverleners EMS komen door EMS beslagen ten ijs!
logo gemeente velsen
Gemeente Velsen
Door de verschillende combinaties van modules binnen EMS kunnen we in onze kantoren en locaties nu, naast het inzichtelijk hebben van de BHV, ook de Brandmeldcentrale en noodknoppen aansluiten en deze direct verbinden aan de EMS omgeving en EMS App voor de BHV’ers.
veth-propulsion
Veth Propulsion
EMS geeft Veth Propulsion realtime inzicht in de aanwezigheid van BHV-ers en bezoekers. Met één druk op de (nood)knop worden voldoende BHV-ers opgeroepen. Door het gebruik van de App hebben we de ervaring dat de melding altijd aankomt.
wetterskip-fryslan logo
Wetterskip Frieslân
Na zorgvuldig marktonderzoek heeft het Wetterskip Frieslân gekozen voor EMS. Met EMS hebben we de BHV inzichtelijk en is de dagelijkse bedrijfsveiligheid gewaarborgd.
Nippon Express
EMS is een ideale oplossing voor ons bedrijf gezien wij landelijk 11 vestigingen hebben. Zeer klantvriendelijk en staan open voor eventuele aanpassingen bedrijfsgericht. In meerdere opzichten afwijkend (positief) ten opzichte van andere aanbieders. Zeker een aanrader aan anderen die nog op zoek zijn naar een App ten behoeve van bedrijfshulpverlening.
dashboard-app-example

Locations app for your FAFS

One of the key features is the built-in locations app.

This feature allows you to always know who is in which location, with geofencing.

Through geofencing, the app automatically registers which FAFS officers are at which location, known as the EMS zone.

That means: never deal with the hassle of manual attendance registration again. You will always have a real-time overview.

dashboard-app-example

Created with FAFS officers, for FAFS officers

The EMS FAFS app was created in close cooperation with several FAFS organizations.

EMS is fully equipped to meet the needs and requirements of FAFS personnel. In addition, we continue to improve and optimize the app based on your feedback.

This is all to ensure that FAFS officers can do their jobs as quickly, efficiently and safely as possible, providing a safe workplace.

All parts of the EMS-platform

 • Bezoekersregistratie
  Met de bezoekersregistratie in ons EMS platform registreer je de bezoekers van je organisatie digitaal. Geen gedoe meer met papieren inschrijvingen. In het geval van een calamiteit is in één oogopslag duidelijk hoeveel personen er binnen zijn en wie dat precies zijn.
 • Noodknoppen
  Met EMS koppel je eenvoudig noodknoppen aan je systeem. Ideaal op plaatsen waar je snel moet kunnen escaleren. Maar, ook geschikt in bijvoorbeeld kantoortuinen, wanneer er direct een noodoproep kan worden gedaan als er een calamiteit plaatsvindt.
 • Corona
  Frisse lucht en ventilatie zijn noodzakelijk in gebouwen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Met EMS Climate monitor je de verschillende ruimten, zodat je precies weet wanneer je moet ventileren.
 • EMS Platform
  Het EMS platform is de basis van EMS. Beheer de BHV-organisatie. Voeg uw medewerkers zoals BHV’ers en overige vaardigheden toe. Stel alarmering in op basis van het bedrijfsnoodplan en rapporteer.
 • EMS App
  De krachtige EMS-app voor Android en iPhone. EMS blinkt uit in eenvoud en doet wat het moet doen zonder de dagelijkse bedrijfsvoering te verstoren. EMS App voor aanwezigheid, alarm en oproepen.
 • Brandmeldcentrale
  Sluit eenvoudig de brandmeldcentrale aan en krijg gedetailleerde informatie over wat er speelt en waar het speelt. Reageer efficiënt en snel. Extra informatie direct beschikbaar op de EMS app zonder eerst het BMC paneel te lezen.
 • EMS Receptie
  De receptie is vaak het eerste aanspreekpunt voor bezoekers en medewerkers bij calamiteiten. Betrek receptie direct bij bedrijfsveiligheid met EMS voor Receptie.
 • EMS Voice
  Geen smartphone op de werkvloer? Met EMS Voice biedt oplossing. Bel op basis van protocol of koppel het interne noodnummer aan EMS.
map background

Here’s how it works

Watch the video to find out in a few minutes how the app increases your corporate security.