BHV app

Houd het klimaat in je gebouw in de gaten met EMS Climate

Met EMS Climate houd je realtime de klimaatwaarden in je gebouw in de gaten en grijp je snel in als de waarden overschreden worden. Wordt de temperatuur te hoog of stijgt de co2 waarde? Dan wordt er een automatisch protocol geactiveerd, waardoor de juiste personen in je organisatie in actie komen.

EMS platform

Eenvoudige koppeling met het EMS Platform

Dankzij ons IoT (Internet of Things) netwerk koppel je je sensoren eenvoudig aan het EMS Platform. Denk aan temperatuursensoren, luchtvochtigheidsensoren en CO2 melders. Op ons unieke netwerk is geen bekabeling nodig en werken de apparaten jarenlang op een duurzame accu.

beste bhv app

Ideaal om een veilige werkomgeving te garanderen

Door de werkomgeving in bijvoorbeeld kantoorpanden continu te monitoren op aspecten als temperatuur en luchtvochtigheid, kun je een veilige werkomgeving voor je medewerkers garanderen. Je waarborgt een optimaal klimaat. Ideaal voor bijvoorbeeld gemeentehuizen, scholen en zorginstellingen.

BHV Dashboard

COVID-19 maatregelen

Frisse lucht en ventilatie zijn noodzakelijk in gebouwen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Met EMS Climate monitor je de verschillende ruimten in je gebouw constant, zodat je precies weet wanneer je de ventilatie hoger moet zetten of de ramen even moet openen.

Meet CO2 concentratie om overdracht COVID-19 tegen te gaan

CO2 wordt door iedereen uitgeademd. Onderzoek heeft aangetoond dat een hoog CO2 niveau in de lucht de kans op een coronabesmetting vergroot. Dit kun je tegengaan door goed te ventileren en de bezettingsgraad in een ruimte te beheersen. 

Een goede ventilatie is daarbij dus cruciaal, evenals het gebruik van een goede CO2 meter. Dankzij de koppeling met ons EMS Platform zie je precies wanneer het CO2 gehalte in een ruimte toeneemt, waarna je meer frisse lucht naar de ruimte kunt voeren. Dit proces kun je indien gewenst automatiseren. 

 

Overheidsregelingen voor ventilatie in scholen 

Om scholen te helpen een gezond binnenklimaat te creëren, heeft de overheid in het verleden een subsidie uitgekeerd, de zogenaamde SUVIS-regeling. Deze regeling was erop gericht om bouw- en installatiekosten te compenseren. Het is op dit moment onduidelijk of er weer een soortgelijke regeling komt, maar we verwachten hier binnenkort meer informatie over te krijgen.

Probeer EMS Climate gratis uit

  • Bedrijfsveiligheid Jouw mensen mensen veilig, jouw organisatie operationeel
  • Alarmeren & Communiceren EMS is het oproepsysteem bij alarmering en calamiteiten
  • Inzichtelijk Alles in één app

Bekijk de reviews van onze klanten

logo kubo
KUBO
Na grondig onderzoek heeft KUBO de keuze gemaakt voor EMS. EMS brengt rust in onze veiligheidsorganisatie. Door de inzet van EMS zijn op de verschillende locaties van KUBO de aanwezige hulpverleners inzichtelijk en beschikken via het CMS over de relevante informatie van de desbetreffende locatie. Hulpverleners EMS komen door EMS beslagen ten ijs!
logo gemeente velsen
Gemeente Velsen
Door de verschillende combinaties van modules binnen EMS kunnen we in onze kantoren en locaties nu, naast het inzichtelijk hebben van de BHV, ook de Brandmeldcentrale en noodknoppen aansluiten en deze direct verbinden aan de EMS omgeving en EMS App voor de BHV’ers.
veth-propulsion
Veth Propulsion
EMS geeft Veth Propulsion realtime inzicht in de aanwezigheid van BHV-ers en bezoekers. Met één druk op de (nood)knop worden voldoende BHV-ers opgeroepen. Door het gebruik van de App hebben we de ervaring dat de melding altijd aankomt.
wetterskip-fryslan logo
Wetterskip Frieslân
Na zorgvuldig marktonderzoek heeft het Wetterskip Frieslân gekozen voor EMS. Met EMS hebben we de BHV inzichtelijk en is de dagelijkse bedrijfsveiligheid gewaarborgd.
Nippon Express
EMS is een ideale oplossing voor ons bedrijf gezien wij landelijk 11 vestigingen hebben. Zeer klantvriendelijk en staan open voor eventuele aanpassingen bedrijfsgericht. In meerdere opzichten afwijkend (positief) ten opzichte van andere aanbieders. Zeker een aanrader aan anderen die nog op zoek zijn naar een App ten behoeve van bedrijfshulpverlening.
bhv app banner

Download de BHV app