BHV app

Altijd weten wie er binnen is met bezoekersregistratie software

Hoe ga jij om met bezoekers in je bedrijf? Bezoekersregistratie is volgens verschillende normeringen verplicht. Het is dus erg belangrijk dit aspect van je BHV goed op orde te hebben. Met ons EMS platform, inclusief bezoekersregistratie software, regel je het in een handomdraai.

BHV Dashboard

Geen papieren administratie meer met onze bezoekersregistratie software

Met de bezoekersregistratie in ons EMS platform registreer je de bezoekers van je organisatie digitaal. Geen gedoe meer met papieren inschrijvingen. 

Inschrijfzuilen, tablets of inschrijven op afstand

Met de software van Findwhere houd je eenvoudig een bezoekersregistratie bij. Dat kan bijvoorbeeld met behulp van inschrijfzuilen of tablets. Je kunt ook op voorhand je bezoekers een QR-code sturen. waarmee ze zich op afstand al kunnen inschrijven, en hiermee het registratieproces op locatie versnellen. 

Je bezoekers laten bij de registratie de nodige gegevens achter, zoals naw-gegevens of het kenteken van de auto. Deze gegevens worden automatisch opgenomen in het EMS-systeem en zijn inzichtelijk via desktop of via onze app. 

In het geval van een calamiteit weet jij in één oogopslag hoeveel personen er binnen zijn en wie dat precies zijn.

Automatiseren van bezoekersregistratie

Wat je niet wilt, is dat je elke bezoeker handmatig moet registreren. Met het EMS-platform kun je het proces van toegangscontrole grotendeels automatiseren. Zo weet jij op elk moment precies wie er binnen is. Je weet hoe laat bezoekers binnenkomen en om welke tijd ze weer vertrekken. 

Als organisatie moet je aantonen dat je je bezoekers hebt gewezen op de veiligheidsvoorschriften. Ook dat kun je in ons systeem simpel inrichten.

EMS platform

Toegangscontrole systeem COVID-19

Je bezoekersregistratie is niet alleen noodzakelijk in het geval van acute calamiteiten of een noodgeval. Het is ook erg behulpzaam in het geval van een COVID-19 uitbraak. Is er een besmetting binnen je organisatie geconstateerd? Met ons toegangscontrole systeem kun je simpel in het EMS-platform zien wie er mogelijk in contact is geweest met de besmette persoon. Deze mensen kun je vervolgens snel informeren.

beste bhv app

Bezoekersregistratie conform AVG

De toegangscontrole van bezoekers in ons EMS-platform is helemaal conform de AVG. Gegevens worden 2 weken bewaard en daarna vernietigd. Wij zijn ISO-27001 gecertificeerd. 

BHV Dashboard

Direct alarmeren en oproepen bij calamiteiten

In het geval van een incident of een calamiteit, zal het EMS-platform direct de nodige protocollen in gang zetten en dichtstbijzijnde BHV-ers oproepen. In dit geval is het voor jou als bedrijfshulpverlener of voor de externe hulpdiensten noodzakelijk snel te kunnen zien of er nog personen in het pand aanwezig zijn. Dat is eenvoudig met ons EMS platform. 

Probeer onze bezoekersregistratie gratis uit

  • Bedrijfsveiligheid Jouw mensen mensen veilig, jouw organisatie operationeel
  • Alarmeren & Communiceren EMS is het oproepsysteem bij alarmering en calamiteiten
  • Inzichtelijk Alles in één app

Bekijk de reviews van onze klanten

logo kubo
KUBO
Na grondig onderzoek heeft KUBO de keuze gemaakt voor EMS. EMS brengt rust in onze veiligheidsorganisatie. Door de inzet van EMS zijn op de verschillende locaties van KUBO de aanwezige hulpverleners inzichtelijk en beschikken via het CMS over de relevante informatie van de desbetreffende locatie. Hulpverleners EMS komen door EMS beslagen ten ijs!
logo gemeente velsen
Gemeente Velsen
Door de verschillende combinaties van modules binnen EMS kunnen we in onze kantoren en locaties nu, naast het inzichtelijk hebben van de BHV, ook de Brandmeldcentrale en noodknoppen aansluiten en deze direct verbinden aan de EMS omgeving en EMS App voor de BHV’ers.
veth-propulsion
Veth Propulsion
EMS geeft Veth Propulsion realtime inzicht in de aanwezigheid van BHV-ers en bezoekers. Met één druk op de (nood)knop worden voldoende BHV-ers opgeroepen. Door het gebruik van de App hebben we de ervaring dat de melding altijd aankomt.
wetterskip-fryslan logo
Wetterskip Frieslân
Na zorgvuldig marktonderzoek heeft het Wetterskip Frieslân gekozen voor EMS. Met EMS hebben we de BHV inzichtelijk en is de dagelijkse bedrijfsveiligheid gewaarborgd.
Nippon Express
EMS is een ideale oplossing voor ons bedrijf gezien wij landelijk 11 vestigingen hebben. Zeer klantvriendelijk en staan open voor eventuele aanpassingen bedrijfsgericht. In meerdere opzichten afwijkend (positief) ten opzichte van andere aanbieders. Zeker een aanrader aan anderen die nog op zoek zijn naar een App ten behoeve van bedrijfshulpverlening.
bhv app banner

Download de BHV app