BHV app

Test jouw BHV app

Snel BHV’ers oproepen, direct zien wie er beschikbaar is of een melding maken: het kan met de EMS BHV app. Alarmeren, reageren, communicatie, aanwezigheidsregistratie en meer. Alles wat je nodig hebt voor een veilige bedrijfsvoering conform de meest recente ISO-normeringen.

Toegankelijke app voor alarmeren, notificeren en oproepen

Onze BHV app is een krachtige oplossing voor Android en iPhone. De app is geheel AVG-proof en weet precies wanneer jouw BHV’ers op locatie zijn en wanneer niet. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat een BHV’er gealarmeerd of opgeroepen wordt als hij of zij niet binnen een op voorhand afgekaderde zone is. Onze BHV app omzeilt de stil-functie van de telefoon. De bedrijfshulpverlener die de melding ontvangt kan deze vervolgens accepteren of weigeren.

Meldingen maken met foto’s en voice-bericht

Als je als BHV’er in een situatie terechtkomt waarin je snel een melding moet maken, kan dat ook met onze BHV app. Zo kun je er voor kiezen er een foto bij te zetten en een voice-bericht mee te sturen, zodat de hele organisatie, de meldkamer of de hulpdiensten direct zien wat er aan de hand is. Bovendien wordt, afhankelijk van de soort melding, automatisch een vooraf bepaald protocol geactiveerd.

Ook heeft de applicatie een walkie-talkie functie en kun je er bijvoorbeeld de locaties van alle AED’s in het pand in tonen.

EMS platform

Integraal onderdeel van ons EMS platform

De app is een integraal onderdeel van ons EMS Platform, waarmee je een complete veiligheidsoplossing voor je organisatie in huis haalt. Met ons EMS-platform in combinatie met de BHV app, heb je als BHV’er alles in je broekzak.

beste bhv app

Beste BHV app

Wij vinden ons EMS-platform met de bijbehorende BHV app de beste BHV app. Maar, ook onze klanten, waaronder zorginstellingen, gemeenten en grote multinationals, zeggen dat. Stuk voor stuk zijn ze ontzettend tevreden over het gebruiksgemak en de functionaliteiten van onze BHV applicatie.

Het is een BHV alarmering app, een bhv oproepsysteem app en beschikt ook over een handige notificatie-functie. De app werkt op verschillende besturingssystemen, waaronder Android, IOS en Windows.

BHV Dashboard

BHV app Android

De BHV app van ons EMS Platform is volledig compatibel met verschillende platformen. Zo is de applicatie onder andere geschikt voor Android. Je download de app dan ook gewoon in de verschillende app stores.

BHV app los

Deze app staat niet op zichzelf. Onze BHV app is onderdeel van het EMS-platform: hét systeem om je bedrijfsveiligheid van A tot Z mee in te richten. De app is dan ook geen los element in dit systeem, maar er een onderdeel van. Zo gebruikt de app bijvoorbeeld geofencing techniek, waardoor alleen BHV’ers gewaarschuwd worden die in de buurt van het incident aanwezig zijn. In het platform heb je op voorhand al aangegeven welke BHV’ers over bepaalde vaardigheden beschikken, zodat de app alleen diegene notificeert die op dat moment in aanmerking komt.

BHV app overzicht

Ben je op zoek naar een overzicht van BHV apps? Er zijn verschillende BHV apps op de markt, zoals de Picasse BHV app, de Kompas BHV app of de G4S BHV app. Ook zijn er gratis BHV apps beschikbaar. Onze BHV app is gratis te downloaden in de Google Play Store en in de Apple Store. Maar, je kunt onze app alleen gebruiken in combinatie met het EMS platform. We vertellen je daar graag meer over!

Probeer de BHV app gratis uit

BHV app
  • Bedrijfsveiligheid Jouw mensen mensen veilig, jouw organisatie operationeel
  • Alarmeren & Communiceren EMS is het oproepsysteem bij alarmering en calamiteiten
  • Inzichtelijk Alles in één app

Bekijk de reviews van onze klanten

logo kubo
KUBO
Na grondig onderzoek heeft KUBO de keuze gemaakt voor EMS. EMS brengt rust in onze veiligheidsorganisatie. Door de inzet van EMS zijn op de verschillende locaties van KUBO de aanwezige hulpverleners inzichtelijk en beschikken via het CMS over de relevante informatie van de desbetreffende locatie. Hulpverleners EMS komen door EMS beslagen ten ijs!
logo gemeente velsen
Gemeente Velsen
Door de verschillende combinaties van modules binnen EMS kunnen we in onze kantoren en locaties nu, naast het inzichtelijk hebben van de BHV, ook de Brandmeldcentrale en noodknoppen aansluiten en deze direct verbinden aan de EMS omgeving en EMS App voor de BHV’ers.
veth-propulsion
Veth Propulsion
EMS geeft Veth Propulsion realtime inzicht in de aanwezigheid van BHV-ers en bezoekers. Met één druk op de (nood)knop worden voldoende BHV-ers opgeroepen. Door het gebruik van de App hebben we de ervaring dat de melding altijd aankomt.
wetterskip-fryslan logo
Wetterskip Frieslân
Na zorgvuldig marktonderzoek heeft het Wetterskip Frieslân gekozen voor EMS. Met EMS hebben we de BHV inzichtelijk en is de dagelijkse bedrijfsveiligheid gewaarborgd.
Nippon Express
EMS is een ideale oplossing voor ons bedrijf gezien wij landelijk 11 vestigingen hebben. Zeer klantvriendelijk en staan open voor eventuele aanpassingen bedrijfsgericht. In meerdere opzichten afwijkend (positief) ten opzichte van andere aanbieders. Zeker een aanrader aan anderen die nog op zoek zijn naar een App ten behoeve van bedrijfshulpverlening.
bhv app banner

Download de BHV app