BHV app – Findwhere

Op zoek naar een geschikte BHV app? Met EMS van Findwhere heeft u alle benodigde functionaliteiten in één app, die geschikt is voor zowel smartphones als pc’s. De BHV app van Findwhere maakt het BHV-beheer doeltreffender, efficiënter én eenvoudiger.

EMS iPhone app
EMS Google Play Store app
ems-applicatie

Alles-in-één BHV app voor iedere organisatie

EMS van Findwhere is een bijzonder innovatieve BHV app. Zo verenigt de software bijvoorbeeld het volledige BHV-beheer op één softwareplatform, maakt het de ouderwetse BHV pieper overbodig en heeft u duidelijk inzicht in alle BHV-roosters.

Bovendien ziet u in één oogopslag of de organisatie compliant is met wet- en regelgeving voor bedrijfshulpverlening. En of dit het geval was in de afgelopen weken en maanden.

Het belangrijkste: uw organisatie reageert voortaan snel en effectief bij calamiteiten.

Gratis demo

Direct reageren op noodsituaties met EMS

Is er een calamiteit?

Alarmeren kan via de app en pc-widget van EMS, of met een fysieke (draadloze) noodknop. De alarmeerder kan meteen andere hulpverleners informeren over de situatie door foto’s, video’s, tekst- en spraakberichten te versturen.

EMS kent de competenties van iedere hulpverlener (BHV’er, hoofd BHV, ploegleider, EHBO’er, etc.) én zijn of haar locatie. Bij een alarmering worden daardoor automatisch voldoende hulpverleners ingeschakeld die 1. dichtbij zijn en 2. de juiste competenties hebben.

Voor dit incident (en voor alle andere mogelijke incidenten) heeft u vooraf een protocol aangemaakt: wat moet er gebeuren, wanneer en door wie? Na een alarmering zien hulpverleners meteen het protocol in kwestie.

Essentieel in noodsituaties: alle crisiscommunicatie gaat via één platform. Middels push-to-talk, video calls of chat.

Voor effectievere coördinatie en samenwerking is op een overzichtelijke plattegrond te zien waar iedere gebruiker is.

Resultaat: uw organisatie handelt adequater én sneller. Bij wat voor calamiteit dan ook.

Evaluatie en educatie

Met de BHV app van Findwhere kunnen BHV’ers en andere hulpverleners niet alleen alarmeren en communiceren. Het is ook een handige tool voor evaluatie en educatie.

EMS creëert uitgebreide rapportages, onder meer van de alarmeringen, crisiscommunicatie, compliance en BHV-bezetting. Daardoor kunt u bijvoorbeeld calamiteiten evalueren met hulpverleners, zwakke punten in uw bedrijfsnoodorganisatie ontdekken en protocollen aanscherpen.

Binnen EMS beheert u alle certificaten, zoals BHV en EHBO. Dreigen de certificaten te verlopen? Of moet er een periodieke controle van uw BMI of brandblussers plaatsvinden? Dan ontvangt u automatische reminders.

Via de e-learning module van de BHV app kunnen hulpverleners bovendien hun kennis van BHV-handelingen, crisissituaties en protocollen bijschaven.

BMI, alarmcentrale en fysieke noodknop

Ook hierdoor vergroot EMS de veiligheid in uw organisatie:

 1. Door een koppeling met uw BMI of GBS krijgen hulpverleners brandmeldingen meteen binnen op hun app.
 2. EMS is compatibel met alle gangbare (draadloze) fysieke noodknoppen.
 3. Om professionele opvolging te garanderen kan EMS ook automatisch uw alarmcentrale notificeren.

Voor wie is de BHV app van Findwhere?

Het platform is tot in detail te personaliseren op basis van de specifieke eisen van uw sector of organisatie. Daardoor is de BHV applicatie van Findwhere geschikt voor alle organisaties: van groot tot klein en in welke branche dan ook.

Onze app wordt gebruikt door gerenommeerde organisaties zoals Shell, de politie, Rabobank en G4S, plus tal van kleinere organisaties en ondernemingen.

 • Wij zetten onze jarenlange ervaring met bedrijfsveiligheid en bedrijfshulpverlening graag in om slimme innovaties te introduceren. BHVassist, dat is gebaseerd op EMS, biedt een innovatieve oplossing voor onze klanten. Met EMS zijn zij bijvoorbeeld in staat om hun BHV-beleid beter vorm te geven en incidenten adequater af te handelen.

  Simon Meerveld
  Simon Meerveld business developer BHV.nl
 • Binnen onze organisatie in Nederland hebben we verschillende dagelijks terugkerende uitdagingen op het gebied van bedrijfsveiligheidsprocedures. EMS integreert onze RI&E-procedures naadloos. En garandeert niet alleen de veiligheid van onze bedrijfsvoering, maar ook van onze medewerkers en bezoekers.

  John Banks
  John Banks QHSE-manager

Gratis demo

Wilt u meer weten over het platform of bent u benieuwd naar de meerwaarde van de BHV app binnen uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis demo.

Tijdens deze demonstratie maakt een expert van Findwhere u wegwijs op het platform en krijgt u uitgebreid advies over de toepassing van de app in uw organisatie. Middels een tijdelijke login kunt u de software vervolgens – geheel vrijblijvend – zelf uitproberen.

ONZE KLANTEN

Enkele van ’s werelds grootste bedrijven mogen we tot onze klanten rekenen:

EMS Klanten