Oproepsysteem AED

Het oproepsysteem AED van Findwhere ondersteunt je bij noodgevallen. Piepers, papieren protocollen en aparte oproepsystemen zijn niet meer nodig. Dit stelt jou als hulpverlener in staat om sneller en doeltreffender te handelen.

Het oproepsysteem detecteert automatisch de locatie van de noodsituatie en stuurt direct een oproep naar alle beschikbare hulpverleners in de buurt. Liever niet wachten maar direct hulp? Je hebt meteen real-time ondersteuning dankzij de optie om te videobellen met andere hulpverleners. Je staat er dus nooit meer alleen voor.

De AED app biedt daarnaast ook inzicht in de locaties van alle beschikbare AED’s in de buurt, waardoor je nog sneller kunt reageren in noodsituaties. Samen kunnen we zo levens redden en de veiligheid van onze omgeving vergroten.

Vraag nu een gratis demo aan en ervaar het ook!

BHV app

AED in de buurt app

Op het moment dat je een defibrillator nodig hebt, wil je snel een AED vinden. Onze AED in de buurt app helpt je daarbij. De app geeft duidelijk aan waar de AED’s in jouw pand, bedrijfsruimte of omgeving zich bevinden, en welke AED het dichtstbij is. Zo voorkom je tijdsverspilling en onnodige stress.

Waar je ook bent, onze app is de ideale tool om altijd voorbereid te zijn op noodsituaties. Download de app vandaag nog en draag bij aan een veiligere werkomgeving.

AED app Nederland

Altijd en overal ondersteund worden door andere hulpverleners? Dat kan met onze AED app Nederland.

Niet alle werkzaamheden worden binnen een bedrijfspand uitgevoerd. Vrachtwagenchauffeurs, onderhoudsmonteurs en ook gezinsvoogden werken op verschillende locaties door heel Nederland. Dit mag geen invloed hebben op de veiligheid van onze medewerkers en hun omgeving.

Dankzij de unieke geofencing techniek van Findwhere kan altijd de dichtstbijzijnde hulpverlener opgeroepen worden. Of je je nu in bruisend Amsterdam bevindt of juist geniet van de rust in Drenthe, overal in Nederland ben je verzekerd van ondersteuning.

Alarmeren, reageren en communiceren met hulpverleners door heel Nederland. Zo kan er altijd direct actie ondernomen worden in geval van nood.

Vraag nu een demo aan en ontdek de unieke aspecten van ons systeem!

bhv app banner

Download de app