BHV app

Optimale klimaatbeheersing met EMS Climate

EMS Climate is onderdeel van het EMS Platform. Ons klimaatbeheersingssysteem werkt op het Internet of Things. Hieraan koppelen we eenvoudig allerlei apparaten, zoals CO2-meters, temperatuursensoren en luchtvochtigheidsmeters.

Wordt de temperatuur te hoog of stijgt de CO2-waarde? Dan wordt er een automatisch protocol geactiveerd, waardoor de juiste actie in gang wordt gezet. Wacht de verplichting van CO2 melders in de klas niet af.

beste bhv app

Waarom EMS Climate?

  • Betere luchtkwaliteit met realtime klimaatbeheersing
  • Volledig draadloos en gebruiksvriendelijk systeem
  • Koppeling met CO2-meters, temperatuursensoren, luchtvochtigheidsmeters en meer
  • Uitbreiding mogelijk met compleet platform voor BHV
  • ISO-27001 gecertificeerd

Snelle installatie door draadloos systeem

De apparaten die wij gebruiken hebben geen bekabeling nodig en werken jarenlang op een duurzame accu. Onze experts komen bij jouw school op locatie het systeem installeren en inrichten. Daarbij richten we ook het online dashboard in, waarmee je altijd realtime inzicht hebt in de klimaat waarden van verschillende ruimtes in je school.

Bewaak de luchtkwaliteit in je school

Om de luchtkwaliteit te bewaken en de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan is frisse lucht en ventilatie in schoolgebouwen noodzakelijk. Een CO2 meter helpt daarbij. Een hoge concentratie CO2 duidt namelijk op een slechte ventilatie in je schoolgebouw.

Verminder COVID-19 besmettingen

CO2 wordt door iedereen uitgeademd. Onderzoek toont aan dat een hoog CO2 gehalte de kans op een COVID-19 besmetting vergroot. Door goed te ventileren verminder je die kans.

Met EMS Climate monitor je de verschillende lokalen en andere ruimtes in je school constant, zodat je precies weet wanneer je de ventilatie hoger moet zetten of de ramen even moet openen. Dit proces kun je indien gewenst automatiseren.

Overheidsregeling voor scholen

De overheid heeft in het verleden een subsidie uitgekeerd om scholen te helpen een gezond binnenklimaat te creëren. Bekijk de website van de Rijksoverheid voor de huidige status.

Probeer de BHV app gratis uit

BHV app
  • Bedrijfsveiligheid Jouw mensen mensen veilig, jouw organisatie operationeel
  • Alarmeren & Communiceren EMS is het oproepsysteem bij alarmering en calamiteiten
  • Inzichtelijk Alles in één app

Bekijk de reviews van onze klanten

logo kubo
KUBO
Na grondig onderzoek heeft KUBO de keuze gemaakt voor EMS. EMS brengt rust in onze veiligheidsorganisatie. Door de inzet van EMS zijn op de verschillende locaties van KUBO de aanwezige hulpverleners inzichtelijk en beschikken via het CMS over de relevante informatie van de desbetreffende locatie. Hulpverleners EMS komen door EMS beslagen ten ijs!
logo gemeente velsen
Gemeente Velsen
Door de verschillende combinaties van modules binnen EMS kunnen we in onze kantoren en locaties nu, naast het inzichtelijk hebben van de BHV, ook de Brandmeldcentrale en noodknoppen aansluiten en deze direct verbinden aan de EMS omgeving en EMS App voor de BHV’ers.
veth-propulsion
Veth Propulsion
EMS geeft Veth Propulsion realtime inzicht in de aanwezigheid van BHV-ers en bezoekers. Met één druk op de (nood)knop worden voldoende BHV-ers opgeroepen. Door het gebruik van de App hebben we de ervaring dat de melding altijd aankomt.
wetterskip-fryslan logo
Wetterskip Frieslân
Na zorgvuldig marktonderzoek heeft het Wetterskip Frieslân gekozen voor EMS. Met EMS hebben we de BHV inzichtelijk en is de dagelijkse bedrijfsveiligheid gewaarborgd.
Nippon Express
EMS is een ideale oplossing voor ons bedrijf gezien wij landelijk 11 vestigingen hebben. Zeer klantvriendelijk en staan open voor eventuele aanpassingen bedrijfsgericht. In meerdere opzichten afwijkend (positief) ten opzichte van andere aanbieders. Zeker een aanrader aan anderen die nog op zoek zijn naar een App ten behoeve van bedrijfshulpverlening.
bhv app banner

Download de BHV app