BHV app

Jouw alarm app: een integraal onderdeel

Onze alarm-app is een integraal onderdeel van ons Emergency Management System (EMS) platform. Ons EMS platform is een uniek SaaS-gebaseerd platform dat volledig softwarematig is opgebouwd. Door de IoT-koppeling kunnen draadloos sensoren en andere apparatuur worden gekoppeld. Dit geeft real-time inzicht in wat er in jouw organisatie gebeurt en een kortere reactietijd bij calamiteiten.

Bij Findwhere vinden we het belangrijk dat onze alarm app voldoet aan alle wettelijke eisen en dat de privacy gewaarborgd blijft. Daarom is de app volledig AVG-proof. Met ons EMS platform en de Findwhere alarm app ben je altijd goed voorbereid op calamiteiten en kun je snel en effectief handelen.

Alarm app overheid

Als medewerker bij de overheid of semi-overheid is het belangrijk dat je snel en adequaat kunt handelen in noodsituaties. Hiervoor kun je de alarm app overheid van Findwhere gebruiken.

De alarm app zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk melding kan maken van noodgevallen. De app is intuïtief in gebruik en omzeilt de stil-functie van de telefoon. Zo kun je altijd de juiste personen bereiken en acties ondernemen om de situatie onder controle te krijgen. De alarm app kan gekoppeld worden aan verschillende systemen zoals het brand management systeem (BMS). Dit zorgt ervoor dat er met één druk op de knop meerdere personen en instanties geïnformeerd worden.

De alarm app is een alternatief voor NL-alert, een systeem dat door de overheid wordt gebruikt om mensen in de directe omgeving te waarschuwen voor noodsituaties. Het is belangrijk om te weten dat NL-alert alleen werkt als je mobiel is ingesteld om deze meldingen te ontvangen.

Meer weten? Vraag dan nu een gratis demo aan!

EMS platform

Alarm app voor ouderen

In een woonzorgcentrum of verzorgingshuis staat de veiligheid van de bewoners voorop. Dankzij de de alarm app voor ouderen van Findwhere kan een groot deel van deze veiligheid gewaarborgd en gemonitord worden.

Door het plaatsen van sensoren op deuren, ramen en andere plekken kunnen jij en jouw team direct meldingen ontvangen bij ongewone gebeurtenissen. Daarnaast kunnen bewoners uitgerust worden met een noodknop of een kastje met valdetectie, zodat in geval van nood snel de juiste persoon gealarmeerd kan worden.

Alarm app & geofencing techniek

Een ander handig aspect van de alarm app is de geofencing techniek. Hiermee worden alleen de medewerkers van het woonzorgcentrum die in de buurt van het incident zijn gewaarschuwd. Door vooraf aan te geven welke vaardigheden de medewerkers hebben, kan de app alleen de personen notificeren die op dat moment nodig zijn.

Kortom, de alarm app voor ouderen van Findwhere biedt verschillende functies om de veiligheid van jouw bewoners te waarborgen. Het geeft jou en jouw team de gemoedsrust om te weten dat jullie snel en effectief kunnen handelen in geval van nood.

Wil je de veiligheid van jouw woonzorgcentrum beter bewaken en beheren? Vraag dan nu een gratis demo aan en ontdek de alarm app van Findwhere!

bhv app banner

Download de Alarm app