BHV app

Regel je BHV samenwerking met EMS Bedrijfsverzamelgebouw

Deel je een gebouw met meerdere huurders? Dan kan de samenwerking op het gebied van BHV een uitdaging zijn. Maar, het moet wel goed op orde zijn. Met EMS leg je afspraken vast en beheer je de BHV organisatie in je bedrijfsverzamelgebouw. Allemaal in één duidelijk, digitaal platform.

Direct opschalen wanneer nodig

In het geval van een incident of calamiteit kan elke huurder in het gebouw direct opschalen, als de situatie daarom vraagt. Alle beschikbare BHV’ers in het pand kunnen namelijk direct genotificeerd of opgeroepen worden. Je kunt op deze manier eenvoudig gebruik maken van de vaardigheden van alle BHV’ers in het bedrijfsverzamelgebouw.

Veiligheid regel je samen

Met EMS Bedrijfsverzamelgebouw voorzie je meerdere huurders in één gebouw van een veiligheidsoplossing. Met EMS kun je voor het hele gebouw het bedrijfsnoodplan vertalen en waarborgen, terwijl elke huurder over zijn eigen EMS omgeving beschikt.

EMS platform

Afbakening in meerdere zones

Met EMS Bedrijfsverzamelgebouw kun je binnen een gebouw meerdere zones aanmaken, waarbinnen elke huurder zijn eigen BHV kan inrichten. Onze EMS experts komen langs op locatie om het platform samen in te richten.

beste bhv app

Waarborg de continuïteit van je BHV

Door in een bedrijfsverzamelgebouw de krachten van BHV’ers van meerdere bedrijven te bundelen, waarborg je de continuïteit van je BHV. Zo zijn er bijvoorbeeld in geval van ziekte of vakantie altijd voldoende BHV’ers in het gebouw. Een ideale oplossing voor kleine bedrijven die een pand delen.

Arbowet verplicht samenwerking

Volgens de Arbowet ben je in een bedrijfsverzamelgebouw verplicht om samen te werken bij het opzetten van de BHV. Een groot voordeel van een dergelijke samenwerking is natuurlijk dat je dat je elkaar kunt helpen in het geval van een calamiteit of incident. Maar, ook kun je de kosten van trainingen en opleidingen delen. 

Vastleggen van de afspraken

De afspraken van de samenwerking moet je schriftelijk vastleggen: ook daar voorziet EMS Bedrijfsverzamelgebouw in. Belangrijk om te onthouden: ook in een bedrijfsverzamelgebouw blijft elk bedrijf verantwoordelijk voor zijn eigen BHV.

Probeer de BHV app gratis uit

  • Bedrijfsveiligheid Jouw mensen mensen veilig, jouw organisatie operationeel
  • Alarmeren & Communiceren EMS is het oproepsysteem bij alarmering en calamiteiten
  • Inzichtelijk Alles in één app

Bekijk de reviews van onze klanten

logo kubo
KUBO
Na grondig onderzoek heeft KUBO de keuze gemaakt voor EMS. EMS brengt rust in onze veiligheidsorganisatie. Door de inzet van EMS zijn op de verschillende locaties van KUBO de aanwezige hulpverleners inzichtelijk en beschikken via het CMS over de relevante informatie van de desbetreffende locatie. Hulpverleners EMS komen door EMS beslagen ten ijs!
logo gemeente velsen
Gemeente Velsen
Door de verschillende combinaties van modules binnen EMS kunnen we in onze kantoren en locaties nu, naast het inzichtelijk hebben van de BHV, ook de Brandmeldcentrale en noodknoppen aansluiten en deze direct verbinden aan de EMS omgeving en EMS App voor de BHV’ers.
veth-propulsion
Veth Propulsion
EMS geeft Veth Propulsion realtime inzicht in de aanwezigheid van BHV-ers en bezoekers. Met één druk op de (nood)knop worden voldoende BHV-ers opgeroepen. Door het gebruik van de App hebben we de ervaring dat de melding altijd aankomt.
wetterskip-fryslan logo
Wetterskip Frieslân
Na zorgvuldig marktonderzoek heeft het Wetterskip Frieslân gekozen voor EMS. Met EMS hebben we de BHV inzichtelijk en is de dagelijkse bedrijfsveiligheid gewaarborgd.
Nippon Express
EMS is een ideale oplossing voor ons bedrijf gezien wij landelijk 11 vestigingen hebben. Zeer klantvriendelijk en staan open voor eventuele aanpassingen bedrijfsgericht. In meerdere opzichten afwijkend (positief) ten opzichte van andere aanbieders. Zeker een aanrader aan anderen die nog op zoek zijn naar een App ten behoeve van bedrijfshulpverlening.
bhv app banner

Download de BHV app