BHV app

De meest complete, digitale oplossing voor al je BHV vraagstukken

Je BHV organisatie goed, veilig en compleet inrichten is een flinke uitdaging. Hoe je ga om met vraagstukken als alarmeringen, certificeringen, rapportages en bezoekersregistratie? Hoe breng je techniek, internet en mensen samen in één compleet systeem? Dat doe je met ons EMS platform.

Alles wat je nodig hebt voor je BHV organisatie
In het EMS platform vind je alles wat je als bedrijfshulpverlener nodig hebt. En het werkt snel, effectief, veilig en duidelijk. Ons platform is gekoppeld aan een app om snel te kunnen alarmeren en notificeren. Het EMS platform is geschikt voor grote en kleine organisaties. Al met slechts enkele medewerkers profiteer je van de voordelen van EMS. Je gebruikt alleen de modules die jouw organisatie nodig heeft.

Setup door onze adviseurs op locatie
Onze EMS experts komen bij je langs om het systeem samen volledig in te richten en je wegwijs te maken. Het toevoegen van personen met de juiste vaardigheden, het instellen van protocollen en compliance rapportages: we doen het samen met jou. Zo kun jij je daarna focussen op je prioriteit als BHV’er: het veilig houden van de mensen in je organisatie.

Software compleet in eigen beheer
EMS is compleet door ons eigen team van developers en engineers ontwikkeld. Hierdoor kennen we elk stukje code in de software. Zo kunnen we altijd doorontwikkelen en blijft EMS altijd up-to-date.

Nooit offline met robuust EMS systeem
Onze digitale oplossing is compleet veilig en ISO-27001 gecertificeerd. Onze applicaties draaien op 3 datacenters, waardoor het systeem nooit offline is. Veiligheid voor alles.

Personen toevoegen en vaardigheden toewijzen
In het EMS platform voeg je zelf BHV’ers toe aan je organisatie. Je bepaalt welke vaardigheden elke BHV’er heeft, zodat de juiste persoon op het juiste moment wordt opgeroepen.

Koppeling met noodknoppen en brandmeldcentrale
Het EMS systeem koppel je eenvoudig aan apparaten middels ons Internet of Things netwerk. Rookmelders, noodknoppen, CO2-melders, infraroodsensoren, deurverklikkers en meer. Geen bekabeling nodig, alles werkt draadloos.

EMS platform

Oproepsysteem via de app met geofencing

In het geval van een calamiteit of incident wordt direct het bijpassende protocol geactiveerd. De in het protocol toegekende BHV’ers worden direct gealarmeerd. Tenminste, als ze in de buurt zijn, want dankzij de geofencing functie alarmeert de app alleen BHV’ers binnen een afgekaderde zone.

beste bhv app

Voice systeem voor grote oproepen

Is er grof geschut nodig? Het voice systeem van EMS kan in hele korte tijd grote hoeveelheden oproepen doen. Zo waarschuw je snel grote groepen mensen met geautomatiseerde berichten, bijvoorbeeld bij een ontruiming.

BHV Dashboard

Klimaatbeheersing via IoT

Dankzij de koppeling met ons IoT netwerk zet je EMS ook in voor klimaatbeheersing. Je koppelt co2-meters, temperatuursensoren, luchtvochtigheidsmeters en meer apparaten voor goed gebouwbeheer eenvoudig aan ons platform. Zo heb je realtime inzicht in het klimaat in je gebouw.

Rapporten voor analyse en overzicht
Een goed ingerichte BHV organisatie beschikt over de juiste rapportages. Je wilt inzicht hebben in de beschikbaarheid van BHV’ers, het verloop van incidenten, calamiteiten en bijvoorbeeld de geldigheid van certificaten van je bedrijfshulpverleners. Met EMS zijn deze rapportages eenvoudig op te roepen en te exporteren.

Bezoekersregistratie zonder papieren administratie
Met de bezoekersregistratie in ons EMS platform registreer je de bezoekers van je organisatie digitaal. Geen gedoe meer met papieren inschrijvingen. Je kunt bezoekers zelfs op afstand hun gegevens laten invullen, zodat ze bij binnenkomst alleen nog een qr-code hoeven te scannen.

Receptieportaal op afstand
De receptie speelt in veel organisaties een centrale rol als het gaat om bedrijfsveiligheid. Met het EMS receptieportaal worden ze volledig in die rol gefaciliteerd. De receptie heeft hiermee inzicht in alle nodige informatie en kan zelfs op afstand meerdere locaties beheren.

Alleenwerkers optimaal beveiligd
Met EMS Alleenwerker zorg je dat ook alleenwerkers optimaal beveiligd zijn binnen je organisatie. Afhankelijk van je behoefte kun je alleenwerkers direct koppelen aan een externe meldkamer of aan interne opvolging.

Deel één EMS in je bedrijfsverzamelgebouw
Deel je je pand met andere huurders? Deel en versterk met elkaar dan ook je bedrijfsveiligheid. Het bedrijfsnoodplan voor het hele gebouw wordt gewaarborgd, terwijl elke huurder ook zijn eigen EMS omgeving kan inrichten.

Alarmeren, oproepen en notificeren op ieder beeldscherm
Met EMS Desk kun je alarmeren, notificeren en oproepen op elke PC en op ieder beeldscherm. Zo gebruik je EMS Desk ook op je narrowcasting systeem. Ideaal om snel in grote aantallen te notificeren.

Probeer het EMS platform gratis uit

  • Bedrijfsveiligheid Jouw mensen mensen veilig, jouw organisatie operationeel
  • Alarmeren & Communiceren EMS is het oproepsysteem bij alarmering en calamiteiten
  • Inzichtelijk Alles in één app

Bekijk de reviews van onze klanten

logo kubo
KUBO
Na grondig onderzoek heeft KUBO de keuze gemaakt voor EMS. EMS brengt rust in onze veiligheidsorganisatie. Door de inzet van EMS zijn op de verschillende locaties van KUBO de aanwezige hulpverleners inzichtelijk en beschikken via het CMS over de relevante informatie van de desbetreffende locatie. Hulpverleners EMS komen door EMS beslagen ten ijs!
logo gemeente velsen
Gemeente Velsen
Door de verschillende combinaties van modules binnen EMS kunnen we in onze kantoren en locaties nu, naast het inzichtelijk hebben van de BHV, ook de Brandmeldcentrale en noodknoppen aansluiten en deze direct verbinden aan de EMS omgeving en EMS App voor de BHV’ers.
veth-propulsion
Veth Propulsion
EMS geeft Veth Propulsion realtime inzicht in de aanwezigheid van BHV-ers en bezoekers. Met één druk op de (nood)knop worden voldoende BHV-ers opgeroepen. Door het gebruik van de App hebben we de ervaring dat de melding altijd aankomt.
wetterskip-fryslan logo
Wetterskip Frieslân
Na zorgvuldig marktonderzoek heeft het Wetterskip Frieslân gekozen voor EMS. Met EMS hebben we de BHV inzichtelijk en is de dagelijkse bedrijfsveiligheid gewaarborgd.
Nippon Express
EMS is een ideale oplossing voor ons bedrijf gezien wij landelijk 11 vestigingen hebben. Zeer klantvriendelijk en staan open voor eventuele aanpassingen bedrijfsgericht. In meerdere opzichten afwijkend (positief) ten opzichte van andere aanbieders. Zeker een aanrader aan anderen die nog op zoek zijn naar een App ten behoeve van bedrijfshulpverlening.
bhv app banner

Download de BHV app