BHV app

Direct informeren, alarmeren of oproepen met EMS Voice

Met EMS Voice ben je in staat om grote groepen mensen binnen korte tijd, telefonisch te informeren. In het geval van een calamiteit kun je zo snel oproepen tot een ontruiming. Maar, met EMS Voice benader je ook eenvoudig de aanwezige BHV’ers via een telefonische oproep.

EMS platform

Direct ontruimen via voice

Ons EMS platform kan grote hoeveelheden nummers tegelijkertijd bellen. In het geval van een ontruiming ontvangt elke telefoon een ontruimingsbericht. Zo informeer je snel iedereen binnen je organisatie bij een incident of calamiteit. 

> Zijn er smartphones op de werkvloer? Dan is onze BHV app een alternatief voor EMS Voice.

beste bhv app

Melding maken via een intern BHV-noodnummer

Je kunt voice ook inzetten om snel en doelgericht BHV’ers op te roepen. Je belt protocol gestuurd uit, notificeert de BHV en krijgt direct een aanwezige BHV’er aan de lijn. Deze kan dan op basis van het geactiveerde protocol en het bijkomende gesprek snel en adequaat handelen.

BHV Dashboard

Een conference call starten

Vindt er een calamiteit of incident plaats waarbij snel overleg gewenst is? Via het EMS platform start je snel een conference call. In een vooraf bepaald protocol stel je vast wie er in welke situatie gebeld moet worden.

Probeer EMS Voice gratis uit

  • Bedrijfsveiligheid Jouw mensen mensen veilig, jouw organisatie operationeel
  • Alarmeren & Communiceren EMS is het oproepsysteem bij alarmering en calamiteiten
  • Inzichtelijk Alles in één app

Bekijk de reviews van onze klanten

logo kubo
KUBO
Na grondig onderzoek heeft KUBO de keuze gemaakt voor EMS. EMS brengt rust in onze veiligheidsorganisatie. Door de inzet van EMS zijn op de verschillende locaties van KUBO de aanwezige hulpverleners inzichtelijk en beschikken via het CMS over de relevante informatie van de desbetreffende locatie. Hulpverleners EMS komen door EMS beslagen ten ijs!
logo gemeente velsen
Gemeente Velsen
Door de verschillende combinaties van modules binnen EMS kunnen we in onze kantoren en locaties nu, naast het inzichtelijk hebben van de BHV, ook de Brandmeldcentrale en noodknoppen aansluiten en deze direct verbinden aan de EMS omgeving en EMS App voor de BHV’ers.
veth-propulsion
Veth Propulsion
EMS geeft Veth Propulsion realtime inzicht in de aanwezigheid van BHV-ers en bezoekers. Met één druk op de (nood)knop worden voldoende BHV-ers opgeroepen. Door het gebruik van de App hebben we de ervaring dat de melding altijd aankomt.
wetterskip-fryslan logo
Wetterskip Frieslân
Na zorgvuldig marktonderzoek heeft het Wetterskip Frieslân gekozen voor EMS. Met EMS hebben we de BHV inzichtelijk en is de dagelijkse bedrijfsveiligheid gewaarborgd.
Nippon Express
EMS is een ideale oplossing voor ons bedrijf gezien wij landelijk 11 vestigingen hebben. Zeer klantvriendelijk en staan open voor eventuele aanpassingen bedrijfsgericht. In meerdere opzichten afwijkend (positief) ten opzichte van andere aanbieders. Zeker een aanrader aan anderen die nog op zoek zijn naar een App ten behoeve van bedrijfshulpverlening.
bhv app banner

Download de BHV app