BHV app

EMS Reports voor incident rapportage

Een belangrijk onderdeel van een goede BHV organisatie is het rapporteren. Met EMS Reports heb je snel inzichtelijk wat er speelt in jouw BHV organisatie, dankzij de uitgebreide incident rapportage en rapporten over opvolging en aanwezigheid.

De juiste managementinformatie op het juiste moment
EMS Reports voorziet niet alleen in incident rapportage en -evaluatie. Ook bewaak je je compliance en is de bezetting van de BHV organisatie snel en eenvoudig inzichtelijk. Zo beschik je altijd over de juiste managementinformatie om beslissingen te nemen en om het hogere management in je organisatie te informeren.

Inzicht in bezettingen van locaties
Heb je meerdere locaties? Dan draai je snel een overzicht uit van de bezettingen op je locaties. Je kunt natuurlijk ook gelijk zien welke meldingen er zijn gemaakt en wie deze opgevolgd hebben of afgewezen hebben. Ideaal om te monitoren of je BHV bezetting op orde is.

Certificeringen van medewerkers bijhouden
Met het rapportagesysteem van EMS houd je ook bij over welke certificaten al je BHV medewerkers beschikken en hoe lang deze nog geldig zijn. Zo kun je tijdig zorgen voor verlenging of extra training.

Inzicht in materialen en periodieke checks
Ook zie je in het EMS Platform eenvoudig welke materialen aan vervanging of periodieke checks toe zijn. Denk aan brandblussers, EHBO-koffers of AED’s, duidelijk in een overzichtelijke lijst.

EMS platform

Eenvoudig opstellen van alle benodigde rapporten

Met EMS Reports stel je al je benodigde rapporten eenvoudig op. Denk aan een ongevallenrapport, calamiteitenrapport, hulpverleningsrapport, brandhulpverleningsrapport of een rapport van een bommelding.

beste bhv app

Calamiteitenrapport

In een calamiteitenrapport wordt in kaart gebracht wat de oorzaken van een calamiteit zijn en wordt er gekeken hoe dit in de toekomst veranderd kan worden. Zo wordt de kans op herhaling van dezelfde calamiteit kleiner. 

Voor zorginstellingen is er de richtlijn calamiteitenrapportage. Deze richtlijn beschrijft wat er in een calamiteitenrapportage van een zorgaanbieder wordt verwacht. Met EMS Reports kun je eenvoudig een calamiteitenrapportage opstellen voor jouw organisatie.

BHV Dashboard

Incident rapport voorbeeld

In een incidentenrapport behandel je verschillende onderwerpen. Denk hierbij aan een beschrijving van het incident en de context van het incident. Maar, ook achterliggende oorzaken kun je in het rapport opnemen. Het is bovendien van belang conclusies aan je onderzoek te verbinden en op basis hiervan aanbevelingen te doen.

Ben je op zoek naar een voorbeeld van een incidenten rapport? Onze EMS experts voorzien je graag van een voorbeeld of laten je in een live demo de mogelijkheden van het rapportagebeheer van het EMS Platform zien.

beste bhv app

Verschil calamiteit en incident

Twijfel je of je een calamiteitenrapport of een incidentenrapport moet opmaken? Incidenten zijn in vergelijking met calamiteiten vaak lichter van aard. Het gaat bij een incident om een lichte verstoring van de dagelijkse gang van zaken. Een calamiteit is een ernstige verstoring en moet altijd gemeld worden.

Probeer EMS Reports gratis uit

  • Bedrijfsveiligheid Jouw mensen mensen veilig, jouw organisatie operationeel
  • Alarmeren & Communiceren EMS is het oproepsysteem bij alarmering en calamiteiten
  • Inzichtelijk Alles in één app

Bekijk de reviews van onze klanten

logo kubo
KUBO
Na grondig onderzoek heeft KUBO de keuze gemaakt voor EMS. EMS brengt rust in onze veiligheidsorganisatie. Door de inzet van EMS zijn op de verschillende locaties van KUBO de aanwezige hulpverleners inzichtelijk en beschikken via het CMS over de relevante informatie van de desbetreffende locatie. Hulpverleners EMS komen door EMS beslagen ten ijs!
logo gemeente velsen
Gemeente Velsen
Door de verschillende combinaties van modules binnen EMS kunnen we in onze kantoren en locaties nu, naast het inzichtelijk hebben van de BHV, ook de Brandmeldcentrale en noodknoppen aansluiten en deze direct verbinden aan de EMS omgeving en EMS App voor de BHV’ers.
veth-propulsion
Veth Propulsion
EMS geeft Veth Propulsion realtime inzicht in de aanwezigheid van BHV-ers en bezoekers. Met één druk op de (nood)knop worden voldoende BHV-ers opgeroepen. Door het gebruik van de App hebben we de ervaring dat de melding altijd aankomt.
wetterskip-fryslan logo
Wetterskip Frieslân
Na zorgvuldig marktonderzoek heeft het Wetterskip Frieslân gekozen voor EMS. Met EMS hebben we de BHV inzichtelijk en is de dagelijkse bedrijfsveiligheid gewaarborgd.
Nippon Express
EMS is een ideale oplossing voor ons bedrijf gezien wij landelijk 11 vestigingen hebben. Zeer klantvriendelijk en staan open voor eventuele aanpassingen bedrijfsgericht. In meerdere opzichten afwijkend (positief) ten opzichte van andere aanbieders. Zeker een aanrader aan anderen die nog op zoek zijn naar een App ten behoeve van bedrijfshulpverlening.
bhv app banner

Download de BHV app