App Veilig Huisbezoek

Veiligheid is een fundamentele zorg bij huisbezoeken, en onze app voor veilig huisbezoek speelt hier een cruciale rol. Stel je een situatie voor waarin een zorgverlener een cliënt bezoekt, die plotseling agressie toont. Zonder de juiste hulpmiddelen kan dit scenario snel escaleren. Echter, met onze veilig huisbezoek app kunnen medewerkers direct alarm slaan en hulp inschakelen.

Het maakt niet uit of de zorgverlener geconfronteerd wordt met een gevaarlijke situatie of een medische noodsituatie, de app biedt directe communicatie met hulpverleners, collega’s of zelfs de politie. Met één klik kunnen ze de situatie melden, hun locatie doorgeven en assistentie inroepen. Het kan zelfs zo simpel zijn als het indrukken van een knop. Met deze app wordt de veiligheid van huisbezoeken drastisch verbeterd, waardoor zowel werknemers als cliënten zich veiliger voelen.

BHV app

Nood App iPhone

Onze nood app is nu beschikbaar voor alle iPhone-gebruikers. De Findwhere nood app voor iPhone kan eenvoudig worden gedownload vanuit de I-store. Zodra je de app op je iPhone hebt, ben je slechts een paar stappen verwijderd van een veiligere werkomgeving. De app is gebruiksvriendelijk en het design is eenvoudig, zodat je snel de benodigde acties kunt ondernemen in geval van een noodsituatie.

BHV app

Alarmknop App

Het centrale kenmerk van onze nood app is de alarmknop. Door simpelweg op de alarmknop te drukken, kun je snel en efficiënt de juiste collega’s en hulpdiensten inschakelen. Deze functie is ontworpen om tijdverlies in crisissituaties te minimaliseren. Binnen seconden na het activeren van de alarmknop wordt hulp gemobiliseerd, waardoor snelle reactie mogelijk is, wat van cruciaal belang is bij het voorkomen van escalaties.

Stil Alarm Systeem

Soms is discretie net zo belangrijk als snelheid bij het reageren op noodsituaties. Daarom heeft onze nood app een stil alarm systeem. Dit systeem stelt gebruikers in staat om stilletjes hulp te vragen zonder de situatie te verergeren. Stel je bijvoorbeeld een situatie voor waarin een werknemer wordt geconfronteerd met een dreigende klant.

Het inschakelen van een luid alarm kan de situatie verergeren en de klant mogelijk nog agressiever maken. Met ons stille alarm systeem kan de medewerker discreet hulp inroepen zonder de klant te alarmeren. Bij activering wordt het alarm stil verzonden naar collega’s en veiligheidsdiensten met de exacte locatie van de gebruiker. Dit stelt hen in staat om snel en voorzichtig te reageren, waardoor de veiligheid van de medewerker wordt verhoogd zonder onnodige escalatie van de situatie. Dit stille alarm systeem kan ook nuttig zijn in andere situaties, zoals medische noodgevallen waarbij de patiënt rustig moet blijven, of in situaties waarin het luid verkondigen van een probleem zou kunnen leiden tot paniek of verwarring. Door deze functie binnen handbereik te hebben, biedt onze nood app gebruikers een extra laag veiligheid en gemoedsrust in potentieel gevaarlijke situaties.

bhv app banner

Download de app