bedrijfsveiligheid geregeld per locatie

De BHV organisatie goed opzetten? Een werkomgeving kunnen bieden die veilig is en uw organisatie operationeel houden? Met EMS zijn deze vragen direct beantwoord!

De BHV organisatie goed opzetten? Een werkomgeving kunnen bieden die veilig is en uw organisatie operationeel houden? Met EMS zijn deze vragen direct beantwoord!

Aanwezigheid

EMS registreert de aanwezigheid van benodigde vaardigheden per vestiging.

Alarmeren

Alarmeren op basis van scenario. Via o.a. de EMS app, receptieportaal of de brandmeldcentrale.

Reageren

De BHV organisatie oproepen op basis van protocol. Alarmering over diversekanalen mogelijk.

EMS App voor BHV en veiligheid

Wat is EMS?

Het EMS platform is ontwikkeld in samenwerking met de doelgroep BHV. Juist deze samenwerking heeft EMS gemaakt tot een uniek platform voor bedrijfsveiligheid. Het EMS platform maakt het opzetten van de bedrijfsveiligheid en het inrichten van scenario’s zeer eenvoudig en is geschikt voor ieder type organisatie. Het EMS platform is ISO27001 gecertificeerd en een betrouwbare oplossing voor de bedrijfsveiligheid. De combinatie van goede software en de aanvullende inhoudelijke kennis binnen uw organisatie maakt het EMS platform krachtig. Veiligheid doen we samen!

 

Alarmeren

Alarmeren inclusief plaatsbepaling, ook inpandig!

Aanwezigheid

Aanwezigheidsregistratie, alleen in de EMS zone.

Reageren

Oproepen en opvolgen op basis van vaardigheid.

Informatie

Deel eenvoudig cruciale informatie.

Communicatie

Direct communiceren via Chat, PTT, Conference call.

Certificaat

Certificaat [BHV] beheer, houd kennis up-to-date.

Alarmering receptie en security
EMS App voor BHV en veiligheid

Receptieportaal

De receptie is de spil binnen het bedrijf. Zo hangt het brandmeldpaneel bij de receptiepost en het interne alarmtoestel staat ook vaak bij hen. De receptiemedewerkers zijn de ogen en oren van uw organisatie, zij merken het vaak als eerste op indien er iets mis is. Het alarmeren van de BHV-organisatie verloopt dus ook vaak via de receptie. Maar hoe gaan receptionisten om met een calamiteit? Dit hangt veel af van ervaring en inzichten van deze medewerkers. Om de bedrijfsveiligheid te garanderen is het EMS receptieportaal een cruciale aanvulling aan het EMS platform.

ÉÉN PLATFORM

Geïntegreerde toepassingen voor het beheren van kritieke gebeurtenissen van begin tot eind.

EMS Beheer

Inrichten en beheren van uw BHV organisatie via het EMS portaal.

EMS Beheer

Beheer de BHV organisatie vanaf het EMS platform. Personen toevoegen, vaardigheden toewijzen en compliance rapportage.
Meer informatie

EMS App

Alarmeren en notificeren inclusief aanwezigheidsregistratie.

EMS App

De krachtige EMS App voor Android en iPhone. EMS blinkt uit in eenvoud en doet wat het moet doen zonder de dagelijkse werkzaamheden te verstoren. EMS App voor aanwezigheid, alarmeren en oproepen.
Meer informatie

EMS Brandmeldcentrale

Verlies geen kostbare tijd, verbind de brandmeldcentrale direct aan het EMS platform.

Brandmeldcentrale

Sluit eenvoudig de BMC aan en ontvang detail informatie wat er speelt en waar het speelt. Direct aanvullende informatie beschikbaar zonder eerst het BMC paneel uit te hoeven lezen. Reageer efficient en snel.
Meer informatie

EMS Receptie

De receptie altijd betrokken en geinformeerd via het receptieportaal

EMS Receptie

De receptie is veelal het eerste aanspreekpunt voor bezoekers en medewerkers bij calamiteiten. Betrek receptie en beveiliging direct bij de bedrijfsveiligheid met EMS.
Meer informatie

EMS Voice

Alarmeren via het interne noodnummer! Een conference call starten of notificeren naar ieder telefoonnummer.

EMS Voice

Geen smartphone op de werkvloer? Met EMS Voice belt u protocol gestuurd uit en roept u mensen op. Verbind het noodnummer aan EMS Voice en maak alarmeren en communiceren mogelijk voor iedereen in de organisatie.
Meer informatie

EMS Desk

Alarmeren en oproepen vanaf iedere PC desktop. Notificeren via narrowcasting op ieder scherm.

EMS Desk

Direct alarmeren en notificeren op ieder beeldscherm. EMS Desk maakt het eenvoudig te notificeren in grote aantallen zonder de noodzaak van een mobiele telefoon.
Meer informatie

Bezoekersregistratie

Ontvang en registreer bezoekers COVID veilig. Contactloos, snel en eenvoudig.

Bezoekersregistratie

Registratie bij aankomst of uitnodigen op afstand. Verwelkom bezoekers via de EMS zuil, separaat beeldscherm of tablet. Direct in beeld wie er in huis is en notificeren achteraf in geval van COVID
Meer informatie

EMS Reports

Uitgebreide rapportage over incidenten, opvolging en aanwezigheid.

EMS Reports

Met EMS reports bewaakt u compliance en is inzichtelijk of de gewenste bezetting per dag, week, maand volgens plan verloopt. Daarnaast is via de incidenten rapportage evaluatie achteraf mogelijk.
Meer informatie

EMS IoT

Geef betekenis en invulling aan sensor informatie. Van noodknop tot rookmelder.

EMS IoT

.."internet of things".. sensor informatie zoals noodknoppen, rookmelders, Co2 detectie, lekkage of uw eigen sensoren. Geef betekenis aan deze data via het EMS IoT netwerk.
Meer informatie

EMS Alleenwerker

Alleenwerkers ondersteunen binnen EMS of doorgeschakeld naar een PAC meldkamer.

EMS Alleenwerker

Veiligheid voor alleenwerkers. Maak in EMS een scenario aan en verbind deze aan ieder alleen werk apparaat zoals TWIG, Toplovo of de EMS alleenwerk App.
Meer informatie

EMS Indoor

Inpandige locatiebepaling, weet direct welke verdieping of ruimte bij incidenten.

EMS Indoor

Met EMS indoor voegt u eenvoudig een Wi-Fi of Bluetooth netwerk toe. Zo alarmeert u efficient en is inpandig direct duidelijk waar en op welke verdieping een melding gemaakt is.
Meer informatie

EMS Connect

Aanvullende informatie uit externe systemen en verbind acties aan data.

EMS Connect

Sluit ieder gewenst datastroom aan op EMS. Zoals Single Sign ON (SSO) via uw active directory of uw toegangscontrole systemen voor een totaal overzicht. EMS connect maakt eigen data functioneel.
Meer informatie

EMS Bedrijfsverzamelgebouw

Deel één EMS omgeving met de overige huurders in het bedrijfsverzamelgebouw.
Veiligheid regel je samen met overige huurders, met EMS!

EMS Bedrijfsverzamelgebouw.

EMS voor het bedrijfsverzamelgebouw maakt het mogelijk om in één EMS omgeving meerdere huurders van het pand te voorzien van een veiligheidsoplossing. Waar EMS voor het gehele gebouw het bedrijfsnoodplan kan vertalen en waarborgen kunnen de huurders onderling gebruik maken van hun eigen EMS omgeving volledig los van andere huurders. Huurders kunnen per incident handelen wetende dat er direct opgeschaald kan worden gebruik makend van de vaardigheden van de overige huurders of zo nodig het gehele gebouw! EMS brengt een krachtige oplossing voor het Bedrijfsverzamelgebouw. We vertellen graag hoe we dit doen!
Meer informatie

Don't take our word for it!

Laat u overtuigen door EMS! EMS is de oplossing voor uw bedrijfsveiligheid. Test met EMS geheel vrijblijvend en specifiek voor uw eigen organisatie. 

Contact