Walkie Talkie

In het bedrijfsleven worden walkie talkies al jaren gebruikt om een veilige en soepele communicatie te waarborgen. Het zijn onmisbare tools in sectoren zoals de bouw, de horeca en de logistiek. De reden hiervoor is simpel: met een walkie talkie, of walky talky, kunnen teams snel reageren op veranderende omstandigheden, waardoor het risico op ongevallen vermindert en de productiviteit verhoogt.

De walkie talkie communication app brengt deze functionaliteit naar een nog toegankelijker platform: jouw smartphone. Hiermee gebruik je alle voordelen van een walkie talky, zonder nieuwe apparatuur te kopen. Deze apps zijn bijzonder nuttig voor BHV personeel, die snel en efficiënt moeten kunnen reageren op noodsituaties. Via onze walkie talkie app sla je twee vliegen in één klap; de communicatie op de werkvloer en bedrijfsveiligheid in het geval van incidenten.

BHV app

Walkie Talkie App iPhone

De walkie talkie app is voor alle besturingssystemen beschikbaar. Dit betekent dat iedereen met een smartphone de bedrijfsapp kan gebruiken. Met de iOS walkie talkie app, beschikbaar in de App Store, kunnen iPhone-gebruikers snel en veilig communiceren met hun teams, waar ze ook zijn.

BHV app

Walkie Talkie App Android

Als jouw bedrijf geen werktelefoons beschikbaar stelt voor het personeel, dan is het onvermijdelijk dat het personeel met verschillende besturingssystemen werkt. Gelukkig is dat geen probleem aangezien de app tussen Android en iOs kan communiceren. Wel zo fijn voor iedere gebruiker dat de interface van de Android walkie talkie app heel voor de hand liggend is.

Smartphone als Walkie Talkie

Stel je voor dat je een teamleider bent bij een groot bouwproject. Je teamleden zijn verspreid over een uitgestrekt gebied, bezig met diverse taken. Sommigen bevinden zich binnen gebouwen of constructies waar het signaal van traditionele walkie talkies vaak zwak is. In deze situatie zou je merken dat een walkie talkie app van grote waarde is.

Met een traditionele walkie talkie zou je problemen kunnen ondervinden door het beperkte bereik en obstakels die de signaaloverdracht verstoren. Maar met de walkie talkie app van Findwhere, die gebruik maakt van wifi- of mobiele netwerken, ben je niet beperkt tot een bepaalde afstand of signaalsterkte. De app stelt je in staat om helder en efficiënt te communiceren met je team, ongeacht waar ze zich bevinden op de bouwplaats.

Bovendien, stel je voor dat zich een noodsituatie voordoet op de bouwplaats. Een teamlid ziet een potentieel gevaarlijke situatie en moet snel handelen. Met een traditionele walkie talkie zou het nodig zijn om de juiste frequentie of het juiste kanaal te vinden om een dringende boodschap uit te zenden. Dit kan kostbare tijd kosten.

Maar met de walkie talkie app kunnen berichten onmiddellijk worden verzonden met één druk op de knop. Dit kan letterlijk het verschil betekenen tussen een incident dat wordt voorkomen en een potentieel gevaarlijke situatie.

Ten slotte kun je met de walkie talkie app veel kosten besparen. In plaats van te investeren in dure walkie talkie apparatuur, kan het bedrijf gebruik maken van de smartphones die medewerkers al hebben, waardoor de kosten voor apparatuur en onderhoud aanzienlijk worden verminderd.

Zo verbeter je de communicatie, verhoog je de veiligheid en bespaar je op kosten.

bhv app banner

Download de app