EMS - Platform voor bedrijfsveiligheid

Het organiseren en optimaliseren van bedrijfsveiligheid start met EMS

Verklein uw bedrijfsrisico’s, reageer snel bij incidenten en voorkom verdere escalatie. Door de mobiele app heeft u altijd een overzicht van de mensen in het gebouw of op het terrein en kunt u adequaat handelen bij calamiteiten.

EMS-BHV-App_beheer

Voordelen van EMS

Voldoe aan wet en regelgeving

Met EMS weet u exact hoe de BHV organisatie draait en of er daadwerkelijk hulpverleners aanwezig zijn (geweest). Duidelijke rapportage en real-time inzicht met respect naar de privacy van uw medewerkers door geofencing.

Reageer accuraat en snel bij incidenten

Herken risico’s en reageer op basis van geautomatiseerde response om zo kostbare gevolgen te vermijden. Door vooraf bedrijfsrisico’s te bepalen kan EMS heel gericht protocollen aanmaken om zo bij incidenten accuraat te reageren.

Een veilige werkomgeving voor uw medewerkers

Een veilige werkomgeving voor uw medewerkers. Eenvoudig opgezet in EMS zodat bij de specifieke bedrijfsincidenten direct opvolging tot stand kan komen. EMS helpt met het beheren van kritieke gebeurtenissen. 

Rapportage en compliance

Grip op een veilige situatie door goede rapportage. Weet hoe uw veiligheidsorganisatie draait tijdens de bedrijfsuren om zo operationeel te blijven en kern werkzaamheden niet te verstoren.  

Real time inzicht in de bedrijfsveiligheid

Activeren, opzetten en direct de bedrijfsveiligheid inzichtelijk. Van de BHV organisatie tot interventieteams, met EMS zijn is real-time inzichtelijk wat er speelt en waar mogelijk risico’s ontstaan. De combinatie van modules binnen EMS maakt een veelzijdige inzet mogelijk ook wanneer er geen Mobiele telefoons beschikbaar zijn om de krachtige EMS App op te installeren. 

Zet uw organisatie eenvoudig op, voer beheer uit en exporteer rapportage voor goede evaluatie nadien. Blijf compliant met de voor uw organisatie gestelde criteria. 

De krachtige EMS App voor Android en iPhone. Ieder persoon heeft een vaardigheid, benoem deze eenvoudig in EMS Beheer en betrek uw organisatie van medewerker tot hoofd BHV. Een veilige werkomgeving door samenwerking. 

De spil in iedere organisatie waar alles bij elkaar komt, de receptie! Om deze centrale rol te voorzien van goede informatie en middelen is er het EMS Receptie portaal. Direct de BHV oproepen zonder complexiteit en inzicht in de opvolging. 

Verwelkom bezoekers in stijl met de EMS bezoekersregistratie. Weet wie u in huis hebt en instrueer het bezoek met de op locatie geldende regels. Informeer daarnaast de hoofd BHV direct bij ontruiming met een overzicht. 

Sluit EMS aan op uw bestaande brandmeldcentrale. Hiermee voorkomt u dat er eerst een display uitgelezen moet worden om vervolgens te verzamelen en te reageren. Reageer direct met de juiste informatie in de EMS app en verlies geen kostbare minuten.  

Noodknoppen of Smartbuilding? Het eigen EMS Internet of Things netwerk stelt u in staat om aan iedere sensor acties te verbinden. 

Veel organisaties hebben een aantal alleenwerkers die extra middelen nodig hebben om veilig hun werkzaamheden te kunnen uitvoeren. EMS Alleenwerker sluit direct aan op deze behoefte geheel in uw eigen EMS beheer. Zo verbind u eenvoudig aan de meldkamer buiten kantoor uren of bepaalde locaties waar op binnen de eigen locatie eigen opvolging kan volstaan. 

Iedere computer in uw organisatie direct informeren? Meldingen maken vanaf het bureaublad bij dreiging? Narrowcasting door het gehele pand? Met EMS DESK is ieder scherm verbonden.  

We bespreken graag wat EMS voor uw bedrijfsveiligheid kan betekenen.

Contact