Portofoon

De portofoon, of walkie-talkie, gaat al jaren in vele sectoren betrouwbaar mee. Of het nu gaat om veiligheidsdiensten, evenementorganisatoren, bouwteams of hulpdiensten, de portofoon heeft zijn waarde wel bewezen in directe communicatie op de werkvloer. De sleutel tot zijn succes ligt in het gemak, je drukt een knop in en je praat met je team.

Wat is een nadeel van de portofoon?

De traditionele portofoon heeft enkele nadelen. Een daarvan is het beperkte bereik, meestal afhankelijk van de omgevingsfactoren. Bovendien kunnen portofoons kostbaar zijn om aan te schaffen voor grote teams en vereisen ze hardware updates. Tenslotte is het niet moeilijk om een gesprek af te luisten, wat een risico vormt voor de informatie veiligheid.

Een oplossing voor deze problemen wordt geboden door de GSM portofoon, een digitale versie van de traditionele portofoon die gebruikmaakt van het mobiele netwerk. Hiermee wordt het beperkte bereik overwonnen, en communicatie is mogelijk over grote afstanden.

Toch is er een nog flexibelere en toegankelijkere oplossing: de Portofoon app. Deze app combineert de functionaliteiten van de traditionele portofoon en de GSM portofoon, maar dan op jouw smartphone. De app maakt het mogelijk om op een eenvoudige, veilige en goedkope manier te communiceren, zonder afhankelijk te zijn van extra hardware. Is jouw organisatie klaar voor een modernisering? Installeer dan de Portofoon app vandaag nog.

Portofoon app android

Portofoon App Android

Voor Android-gebruikers is de Portofoon app te downloaden in de Google Play Store. Maak de download beschikbaar voor jouw personeel met een handig door te sturen link. Zo staat het direct op de (bedrijf)telefoon en snel te gebruiken.

Portofoon app iphone

Portofoon App iPhone

De Portofoon app is niet alleen beschikbaar voor Android-gebruikers, maar ook voor diegenen die gebruik maken van een iPhone. Check hiervoor de Apple store. Of het nu een persoonlijke telefoon of een telefoon van de zaak is, de Portofoon app werkt naadloos op ieder apparaat, zodat je altijd en overal kunt communiceren.

bhv app banner

Download de Alarm app