Incident Registratiesysteem

Een incident registratiesysteem is een cruciaal onderdeel van elke effectieve incident management software. Het fungeert als een centrale hub voor het vastleggen van alle relevante informatie over een incident, van het tijdstip en de locatie tot de betrokken personen en de ondernomen acties. Geef verantwoordelijkheid aan centrale mensen in jouw organisatie en geef hen toegang tot het registratiesysteem. Hoe meer werknemers/managers op de hoogte zijn van de protocollen, hoe zekerder je bent van juiste handelingen bij een noodsituatie.

Met de Findwhere app kunnen gebruikers moeiteloos incidenten registreren en volgen. Door de intuïtieve interface is het simpel om gedetailleerde rapporten te creëren, ongeacht waar je bent. Deze functie stelt BHV’ers in staat om snel te reageren, en levert ook waardevolle gegevens voor latere analyse en preventie.

BHV app

Incident Management

Effectief incident management gaat niet alleen over het hebben van de juiste tools, maar ook over het hebben van de juiste kennis en vaardigheden. Daarom zijn er BHV cursussen beschikbaar voor medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het afhandelen van incidenten. Deze trainingen zijn essentieel om ervoor te zorgen dat alle stappen van het incident management proces, van detectie tot nazorg, correct worden uitgevoerd.

Incident Zorg

In de zorgsector zijn incident management systemen letterlijk van levensbelang. Ziekenhuizen, zorginstellingen en andere zorgverleners worden dagelijks geconfronteerd met een breed scala aan incidenten, van medische fouten tot technische storingen. Met een goed geïmplementeerd incident management systeem kunnen deze organisaties snel en effectief reageren, wat de veiligheid en zorg voor patiënten verbetert.

De Findwhere app speelt hierin een cruciale rol. Met de incident management system software kunnen zorginstellingen real-time incidentgegevens bijhouden, hulpbronnen toewijzen en communiceren met relevante teamleden. Dit stelt hen in staat om een proactieve, datagestuurde aanpak van incident management te hanteren, waarbij ze lessen trekken uit elk incident om toekomstige problemen te voorkomen.

bhv app banner

Download de app