EMS: alles-in-één software voor bedrijfsveiligheid

Alarmeer en notificeer over incidenten. Blijf 24/7 compliant en operationeel.

ems-main-image

Voorkom risico’s. Beheers incidenten. Evalueer en verantwoord via uitgebreide rapportages. En blijf compliant. Dankzij één platform.

Bij onveilige situaties kunnen uw mensen met de mobile app alarmeren, notificaties ontvangen en met elkaar communiceren. Dankzij de app zet u vaardigheden van personen bovendien slim in, waardoor u bedrijfsrisico’s minimaliseert. Met de widget voor pc’s kunnen gebruikers een noodknop indrukken en notificaties ontvangen over incidenten.

EMS

Houd uw mensen veilig en organisatie operationeel.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam

Incidentbeheersing, compliance en operationaliteit

  • Gebruikers in beeld o.b.v. locatie en competenties via een plattegrond;
  • Alarmeringen over incidenten;
  • Notificaties aan relevante personen en organisaties;
  • Directe communicatie tijdens incidenten via push-to-talk, video calls en chat.
ems-plattegrond

Oplossingen

  • Binnen onze organisatie in Nederland hebben we verschillende dagelijks terugkerende uitdagingen op het gebied van bedrijfsveiligheid procedures. EMS integreert onze RI&E-procedures naadloos. En garandeert niet alleen de veiligheid van onze bedrijfsvoering, maar ook van onze medewerkers en bezoekers.

    QHSE-manager

Functionaliteiten van EMS

dashboard-ems

Dashboard
Eén omgeving voor inventarisatie en beheer van gebruikers, locaties, events, competenties, certificaten, agenda’s en protocollen. Houdt je gebruikers in beeld o.b.v. locatie en competenties via een plattegrond.

ems-mobilie-app

Mobiele App
Bij onveilige situaties kunnen uw mensen met de mobile app alarmeren, notificaties ontvangen en met elkaar communiceren. Dankzij de app zet u vaardigheden van personen bovendien slim in, waardoor u bedrijfsrisico’s minimaliseert.

widget

Widget
De widget is prominent zichtbaar op de desktop van iedere pc. Gebruikers beschikken ermee over een noodknop en kunnen geïnformeerd worden over incidenten.

desktop

Events
Maak events aan voor alles wat er binnen uw organisatie plaatsvindt. Per event schrijft u een protocol en stelt u gebruikers, locaties en competenties in.

raportages

Rapportages
EMS brengt van uur tot uur (grafisch) in beeld of uw organisatie compliant is met bijvoorbeeld RI&E, QHSE en het bedrijfsnoodplan. Dankzij de uitgebreide rapporten kunt u achteraf evalueren en verantwoorden.

competenties

Competenties
Wie beschikt over welke competenties? Welke competenties zijn er precies nodig op een locatie of voor een door u aangemaakt event? En zijn die competenties ook daadwerkelijk allemaal aanwezig?

Overige functionaliteiten

Certificaten

Beheer alle certificaten van uw gebruikers (zoals BHV). En ontvang notificaties als ze dreigen te verlopen.

Agenda’s

Raadpleeg en beheer agenda’s van gebruikers. Applicaties als Outlook en Google Calendar koppelt u gemakkelijk met EMS.

E-learning

Houd de kennis van uw gebruikers up-to-date en leg informatie over de bedrijfsveiligheid vast in de e-learning module.

Licenties vanaf 2,50 euro per gebruiker