BHV pieper app – Findwhere

Met de BHV pieper app van Findwhere kunnen uw BHV’ers sneller en gerichter alarmeren dan met een ouderwetse BHV pieper. De software EMS bevat nog veel meer levensreddende functies, zoals in-app communicatie en locatiebepalingen van bedrijfshulpverleners. Bovendien wordt uw BHV-beheer beter, sneller en simpeler.

EMS iPhone app
EMS Google Play Store app
ems-applicatie

BHV pieper app i.p.v. ouderwetse pieper

De BHV pieper app EMS van Findwhere helpt op verschillende manieren om levens te redden, letsel te voorkomen en schade te beperken:

 1. Alarmeren kan met één druk op de knop, via de app en pc-widget van EMS of een externe fysieke noodknop. Vervolgens worden de dichtstbijzijnde bedrijfshulpverleners en/of uw alarmcentrale automatisch opgeroepen. Voor doeltreffendere opvolging kunnen video’s, foto’s, spraakberichten of tekst worden toegevoegd aan de alarmering.
 2. Geen gehannes meer met portofoon, BHV pieper of belboom: de calamiteitencommunicatie vindt uitsluitend plaats binnen ons pieper oproepsysteem – via de portofoonfunctie, chat of videogesprekken. Voor evaluatie en verantwoording achteraf wordt alle communicatie (goed beveiligd) opgeslagen.
 3. Welke hulpverlener is waar? Om optimaal te kunnen aansturen en samenwerken worden real-time locatiebepalingen overzichtelijk weergegeven op een plattegrond.
 4. Protocollen helpen om chaos – en dus letsel en schade – te voorkomen. Voor ieder mogelijk incident neemt u een protocol op in EMS. Is er gealarmeerd? Dan krijgen BHV’ers meteen het protocol in kwestie te zien op hun app.

Gratis demo

Meer dan een piepersysteem: BHV-beheer

Naast direct en effectief alarmeren, kunt u met het piepersysteem van Findwhere makkelijk en snel uw gehele BHV-organisatie beheren:

 • Maak alle BHV-roosters, signaleer real-time en per gebouw of vestiging of er voldoende bedrijfshulpverleners aanwezig zijn en grijp tijdig in bij onderbezetting.
 • Dreigen er certificaten (zoals EHBO, BHV of ploegleider) te verlopen? Of moeten blusmiddelen worden gecontroleerd? Dan ontvangt u automatische herinneringen.

Evalueren, verantwoorden en leren

De BHV pieper app + online portal van Findwhere rapporteert continu en zeer uitgebreid. Van uur tot uur kunt u, per vestiging, zien of u compliant was op het gebied van BHV-bezetting, periodieke controles en geldigheid van de certificaten. Daarnaast wordt alle communicatie rondom incidenten geregistreerd. Na afloop van een incident kunt u daardoor de aanloop én afhandeling evalueren en verantwoorden.

Calamiteitenbeheersing staat of valt bij de kennis van uw bedrijfshulpverleners rondom bijvoorbeeld protocollen, EHBO en blusmiddelen. Al dit soort informatie legt u vast in de oefenmodule, zodat uw BHV’ers met de BHV pieper app hun kennis actueel kunnen houden.

Alarmcentrale, brandmeldinstallatie en noodknoppen

Dankzij de API van Findwhere is onze software EMS te koppelen aan:

 • Uw alarmcentrale, voor professionele opvolging van alarmeringen;
 • Brandmeldinstallaties en gebouwbeheersystemen, zodat (brand)meldingen automatisch worden doorgezet naar BHV’ers;
 • Apart verkrijgbare fysieke (draadloze) noodknoppen.
 • Wij zetten onze jarenlange ervaring met bedrijfsveiligheid en bedrijfshulpverlening graag in om slimme innovaties te introduceren. BHVassist, dat is gebaseerd op EMS, biedt een innovatieve oplossing voor onze klanten. Met EMS zijn zij bijvoorbeeld in staat om hun BHV-beleid beter vorm te geven en incidenten adequater af te handelen.

  Simon Meerveld
  Simon Meerveld business developer BHV.nl
 • Binnen onze organisatie in Nederland hebben we verschillende dagelijks terugkerende uitdagingen op het gebied van bedrijfsveiligheidsprocedures. EMS integreert onze RI&E-procedures naadloos. En garandeert niet alleen de veiligheid van onze bedrijfsvoering, maar ook van onze medewerkers en bezoekers.

  John Banks
  John Banks QHSE-manager

Gratis demo van de BHV pieper app

Wilt u meer weten over EMS als mogelijke BHV pieper app voor uw organisatie? Vraag dan een gratis demo aan.

Een Findwhere-expert zal u laten zien hoe de software werkt en vertellen wat de mogelijkheden zijn binnen uw organisatie. Met de logingegevens die u van ons krijgt, kunt u de app en online portal zelf een tijdlang uitproberen. Geheel vrijblijvend.

ONZE KLANTEN

Enkele van ’s werelds grootste bedrijven mogen we tot onze klanten rekenen:

EMS Klanten