BHV Pieper App van Findwhere

Alarmeren, communiceren en administreren via één tool

ems-transparant

Op zoek naar een BHV pieper app om snel te reageren in noodsituaties?

Met EMS van Findwhere schakelen uw bedrijfshulpverleners met één druk op de knop de hulp in van andere (dichtbijzijnde) BHV’ers. Door overige handige functies – zoals het meesturen van foto’s en in-app communicatie – beperkt u letsel en schade. Ook maakt de app uw BHV-beheer doeltreffender, sneller en simpeler.

Alles-in-één BHV oproepsysteem

Met onze BHV pieper app met online portal reageert uw organisatie voortaan snel en effectief bij incidenten. Gebruikers van het BHV oproepsysteem kunnen andere BHV’ers en de alarmcentrale oproepen met één druk op de knop.

Dat kan via de app en pc-widget van Findwhere, dan wel met een fysieke noodknop. Noodoproepen worden nóg effectiever als de alarmeerder foto’s, video’s, tekst of spraakberichten meestuurt.

ems-transparant
playstore
appstore

Ons BHV oproepsysteem met app en online portal maakt uw BHV-organisatie doeltreffender én eenvoudiger:

  • BHV’ers kunnen ook worden opgeroepen via een automatische alarmering van bijvoorbeeld uw brandmeldinstallatie (BMI).

 

  • Alle crisiscommunicatie van uw bedrijfshulpverleners verloopt via één platform, via de portofoonfunctie, video calls of chat.

 

  • Om goed te kunnen coördineren en samenwerken na een alarmering is op een plattegrond te zien waar iedere bedrijfshulpverlener is.

 

  • Voor alle soorten incidenten maakt u een protocol aan, dat in noodgevallen direct aan hulpverleners wordt getoond in de app.

 

  • EMS is tevens een BHV aanwezigheid app: niet alleen beheert u eenvoudig alle BHV-roosters, ook ziet u real-time en per locatie of er genoeg bedrijfshulpverleners aanwezig zijn.

 

  • U ontvangt automatische herinneringen voor het verlopen van certificaten (BHV, hoofd BHV, EHBO, etc.) en voor noodzakelijke periodieke controles van materialen zoals brandblussers en BMI.
  • Binnen onze organisatie in Nederland hebben we verschillende dagelijks terugkerende uitdagingen op het gebied van bedrijfsveiligheid procedures. EMS integreert onze RI&E-procedures naadloos. En garandeert niet alleen de veiligheid van onze bedrijfsvoering, maar ook van onze medewerkers en bezoekers.

    QHSE-manager

Meer dan alleen BHV

De BHV oproep app EMS van Findwhere is tevens bij uitstek geschikt voor evaluatie en educatie. Evaluatie kan dankzij de uitgebreide rapportages die worden gecreëerd.

Bijvoorbeeld van calamiteiten, calamiteitencommunicatie, de BHV-bezetting, periodieke controles en het verlopen van certificaten. Daardoor signaleert u risico’s tijdig, leert u achteraf van incidenten én toont u aan dat u compliant bent.

Ook educatie kan via onze BHV oproepsysteem app. Dankzij de e-learning module zorgt u dat de kennis van bedrijfshulpverleners over het veiligheidsbeheer in uw organisatie up-to-date blijft.

Vervangen bestaande BHV oproepsysteem

Werkt u nog met buzzers, portofoons, gsm’s, een belboom of WhatsApp-groep en wilt u uw bestaande BHV oproepsysteem vervangen?

Vergeleken met traditionele oproepsystemen voor BHV heeft de EMS-software als voordeel dat meteen de juiste en dichtstbijzijnde hulpverleners worden opgeroepen.

Iedereen heeft zijn smartphone altijd bij zich, dus loopt u niet het risico dat bedrijfshulpverleners onbereikbaar zijn. Omdat de communicatie is gecentraliseerd en wordt gelogd, kunt u alles achteraf evalueren en verantwoorden.

BHV pieper app

Gratis Demo van de BHV Oproep App

Wilt u meer weten over ons oproepsysteem voor BHV? Of bent u benieuwd naar de meerwaarde ervan binnen uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis demo.

Een expert van Findwhere laat alles aan u zien en informeert u uitgebreid over de functionaliteiten van de software én de toepassing ervan in uw organisatie. Met de tijdelijke login die u ontvangt, kunt u de BHV oproep app met online portal vervolgens – geheel vrijblijvend – een tijdje uitproberen.

Of lees meer over alle functionaliteiten van EMS.