BHV Alarmering App van Findwhere

Snel en effectief alarmeren plus uw gehele BHV-beheer in één platform.

ems-transparant

Bent u op zoek naar een BHV alarmering app?

Met de EMS app + online portal kunt u bij calamiteiten niet alleen snel en effectief alarmeren. Ook gaat alle communicatie via één platform en is real-time op een plattegrond te zien waar alle BHV’ers zijn.

Handig: met de software houdt u in de gaten of er voldoende BHV’ers beschikbaar zijn en beheert u alle BHV-roosters en certificaten.

Snelle en adequate BHV alarmering

Met onze BHV alarmering app + online portal weet u zeker dat uw bedrijfshulpverleners snel en adequaat alarmeren.

ems-transparant
playstore
appstore
  • BHV alarm activeren? Dat kan met één druk op de knop. Via de app en pc-widget van EMS of een fysieke noodknop.

 

  • EMS kent de rollen van alle bedrijfshulpverleners (ploegleider, BHV’er, EHBO’er, bedrijfsbrandweer, etc.) en weet precies waar ze zijn. Op basis van locatiebepalingen en competenties ontvangen voldoende hulpverleners een BHV alarm, dat ze simpel kunnen accepteren of weigeren.

 

  • Dankzij de API van Findwhere kan ook uw alarmcentrale worden genotificeerd.

 

  • De alarmeerder geeft met één klik aan om wat voor soort incident het gaat. En kan andere hulpverleners informeren door foto’s, filmpjes, teksten en spraakberichten mee te sturen.
  • Binnen onze organisatie in Nederland hebben we verschillende dagelijks terugkerende uitdagingen op het gebied van bedrijfsveiligheid procedures. EMS integreert onze RI&E-procedures naadloos. En garandeert niet alleen de veiligheid van onze bedrijfsvoering, maar ook van onze medewerkers en bezoekers.

    QHSE-manager

Veel meer dan alleen een BHV alarm app

EMS is veel meer dan slechts een BHV alarm app voor calamiteiten. Een greep uit de functionaliteiten.

  • EMS creëert – per vestiging – uitgebreide rapportages van bijvoorbeeld BHV-bezetting, alarmeringen, crisiscommunicatie en geldigheid van certificaten. Zo kunt u incidenten achteraf evalueren en verantwoorden. En toont u aan dat u compliantbent met de Arbowet én uw RI&E en zorgplicht.

 

  • BHV-beheer is snel en simpel. Denk aan het maken van BHV-roosters, real-time monitoren of er genoeg hulpverleners aanwezig zijn en automatische reminders ontvangen wanneer BHV-certificaten verlopen of materialen gecontroleerd moeten worden.

 

  • Dankzij de module voor e-learning houdt u de kennis van uw hulpverleners op peil.
ems-main-image

Stroomschema BHV Alarmering

De BHV alarmering app + online portal van Findwhere assisteert en ontzorgt in de hele keten van alarmeren tot evalueren. We leggen de verschillende functies uit aan de hand van een stroomschema voor BHV alarmering.

Er is een calamiteit. Zoals een hartaanval, brand, bommelding, ontruiming of onwelwording.

De alarmeringsprocedure BHV begint met één druk op de alarmknop (zie hierboven voor meer informatie).

Voldoende dichtbijzijnde én gekwalificeerde bedrijfshulpverleners – plus eventueel uw alarmcentrale – worden automatisch opgeroepen via een BHV alert.

Wie moet wat en wanneer doen bij welk incident? U heeft dat van tevoren met protocollen vastgelegd in EMS. Na activering van de alarmprocedure voor BHV zien bedrijfshulpverleners meteen het protocol in kwestie op hun alarmeringsapp.

Geen chaos meer rondom portofoons, WhatsApp-groepen en gsm’s: alle communicatie over de calamiteit verloopt via EMS. BHV’ers kunnen communiceren via chat, video calls en de portofoonfunctie.

Zowel voor samenwerking als voor coördinatie is het belangrijk dat continu duidelijk is wie waar is. Dit wordt overzichtelijk getoond op een kaart van uw locatie(s).

Dankzij uitgebreide rapportages kunt u de calamiteit achteraf evalueren.

BHV alarmering app

Gratis Demo BHV Alarmering App

Bent u benieuwd naar de meerwaarde van onze BHV alarmering app + online portal voor uw organisatie? We geven u graag een gratis demo.

De demo is tweeledig. Allereerst zal een van onze experts u een rondleiding geven door de software. Wat kunt u ermee en hoe zet u het in? Al uw vragen worden door ons beantwoord. Vervolgens krijgt u logingegevens zodat u EMS zelfstandig en geheel vrijblijvend kunt uittesten.

Of lees meer over alle functionaliteiten van EMS.