BeSafe Platform & App

Houd alleenwerkers veilig. En voldoe aan uw zorgplicht.

besafe-main-image-min

BeSafe: totaalplatform voor veiligheid alleenwerkers

Alarmeringen, notificaties en gedetailleerde rapportages

Eén platform voor o.a.:

 • Het monitoren en beheren van de status van al uw alleenwerkers;
 • Alarmeringen via een noodknop, valdetectie en tijdalarm;
 • Notificaties bij en communicatie over alarmen en incidenten;
 • Gedetailleerde rapportages;
 • Een koppeling met uw alarmcentrale voor professionele opvolging.

Dankzij de BeSafe app wordt uw personeel zelfredzaam, handelt u adequater bij alarmopvolging en voldoet u aan uw zorgplicht.

Findwhere BeSafe Applicatie

Functionaliteiten van BeSafe

BeSafe Mobile app

BeSafe Mobile app

De app voor smartphones en tablets is het hart van het BeSafe-platform. Uw lone workers kunnen er o.a. mee alarmeren, communiceren en genotificeerd worden.

Alarmeringen

Alarmeringen

Alleenwerkers kunnen alarmeren via een noodknop. De app kan bovendien automatisch alarm slaan na een bepaalde tijd, als er een val wordt gedetecteerd of als de gebruiker een tijdlang niet beweegt. Bij alarmeringen worden locatiegegevens, geluidsopnames en beelden doorgestuurd naar uw organisatie, de alarmcentrale en/of collega’s.

Rapportages

Rapportages

Dankzij de uitgebreide rapporten van BeSafe evalueert en verantwoordt u gebeurtenissen, incidenten en calamiteiten. In de rapportages ziet u alle mogelijke details rondom een incident én de gehele communicatie (inclusief verstuurde geluidsfragmenten en beelden).

Gebruikers en locaties in beeld

Gebruikers en locaties in beeld

Wilt u uw personeel veilig houden en aan uw zorgplicht voldoen? Voor accurate opvolging moet u bij een incident of alarmering precies weten waar uw alleenwerkers zijn. U ziet dit in één oogopslag op de plattegrond in de BeSafe-portal. Op een kaart in de app kunnen gebruikers teamleden en ‘points of interest’ zien.

Communicatie

Communicatie

Communiceer met medewerkers die alleen werken via chat, voice en video. Het uitgebreide rapportagesysteem van BeSafe slaat de communicatie op voor evaluatie en verantwoording achteraf.

Valdetectie en man-down

Valdetectie en man-down

Via de functie valdetectie alarmeert BeSafe automatisch. Dat kan wanneer de app een plotselinge beweging detecteert (‘motion alert’, zoals vallen of de telefoon schudden). Of juist als er een tijdlang géén beweging is (‘man-down’).

Tijdalarm

Tijdalarm

Een alleenwerker kan vooraf de duur van een bezoek registreren en eventueel aanvullende informatie achterlaten via voice recordings. Is de ingestelde tijd verlopen en geeft de gebruiker geen respons? Dan alarmeert BeSafe automatisch.

Taakmanagement

Taakmanagement

In het BeSafe-platform wijst u direct taken toe aan medewerkers. Deze taakmanager en de rapportagetool helpen u om medewerkers zo efficiënt mogelijk in te zetten.

Contentmanagement

Contentmanagement

Via de BeSafe-portal kunt u content zoals procedures, bedrijfsinformatie, handleidingen en contactpersonen zelf aanmaken en - dankzij de app - (per locatie) delen met gebruikers.

Profiel alleenwerker

Profiel alleenwerker

Om effectieve opvolging te garanderen, kunnen alleenwerkers via hun app aanvullende persoonlijke informatie (zoals medische gegevens) opnemen in hun profiel. De informatie wordt versleuteld opgeslagen en alleen gedeeld in noodgevallen.

Fysieke alarmknop

Fysieke alarmknop

Is het – bijvoorbeeld vanwege de aard van het werk of afwezigheid van mobiel bereik – niet mogelijk om een smartphone te gebruiken voor alarmering? Dan biedt een externe (fysieke) alarmknop uitkomst. BeSafe is compatibel met alle gangbare modellen.

Bekijk hoe BeSafe software de persoonsveiligheid maximaliseert voor:

Compliance, verantwoording en evaluatie

Voldoe aan uw zorgplicht en de eisen van RI&E en arbobeleid

Het beschermen van alleenwerkers is van cruciaal belang. De bedrijfsvoering én de gezondheid en veiligheid van uw mensen staan namelijk op het spel.

U bent verplicht om in uw RI&E en het arbobeleid aandacht te besteden aan de risico’s voor alleenwerkers. Zo dient u als werkgever bijvoorbeeld in kaart te brengen wie er alleen werken, waar en wanneer. En wat er nodig is aan maatregelen en voorzieningen om de risico’s voor hen te beperken.

BeSafe helpt u om compliant te zijn en aan deze zorgplicht (‘duty of care’) te voldoen. Zo vermijdt u risico’s en kunt u incidenten achteraf evalueren en verantwoorden.

BeSafe: totaalplatform voor veiligheid alleenwerkers

BeSafe mobile app

Uw alleenwerkers veilig dankzij één apparaat

De BeSafe software voor alleen werken is gebouwd rondom de mobile app voor smartphones en tablets.

Met de BeSafe app kunnen uw alleenwerkers bijv.:

 • Alarmeren middels een noodknop, valdetectie of tijdalarm;
 • Automatisch beelden en geluidsopnames verzenden in noodsituaties;
 • Communiceren via (groeps)chat;
 • Genotificeerd worden over bijvoorbeeld alarmeringen, gebeurtenissen of taken;
 • Een profiel aanmaken met (versleutelde) persoonlijke informatie, zoals medische gegevens;
 • Zien waar andere gebruikers zijn in geval van nood (optioneel);
 • Bedrijfsinformatie raadplegen;
 • Een bluetooth alarmknop koppelen voor discreet alarmeren.

Via de BeSafe portal in uw webbrowser kunt u o.a. taken toewijzen, chats aanmaken, rapportages raadplegen en een contactlijst beheren.

EMS iPhone app
EMS Google Play Store app
Android applicatie voor BeSafe
Software-as-a-Service

BeSafe is Software-as-a-Service (SaaS). Daardoor schaalt u gemakkelijk op, kunt u maandelijks opzeggen en heeft u nooit gedoe met updates.

Integratie alarmcentrale

Via onze API koppelt u Findwhere aan uw alarmcentrale (bijv. G4S of Securitas). Slaat een gebruiker alarm, dan kan de alarmcentrale snel en adequaat opvolgen.

ISO 9001 en 27001

Findwhere werkt voor EMS met de hoogste kwaliteitsstandaarden en is ISO 9001 en 27001 gecertificeerd.

Efficiënt geprijsd

Gekeken naar de kosten per gebruiker is BeSafe zeer efficiënt geprijsd.

Word BeSafe-partner

Word partner van BeSafe en breid uw dienstverlening uit door de software zelf – eventueel in uw private label – aan te bieden aan uw klanten. Als alarmcentrale kunt u BeSafe bijvoorbeeld (dankzij onze gratis API) makkelijk integreren in uw eigen dienstenpakket.

BS8484 compliant

BeSafe is compliant met BS8484, de Britse standaard voor dienstverlening in veiligheidsdevices voor alleenwerkers.

ONZE KLANTEN

Enkele van ‘s werelds grootste bedrijven mogen we tot onze klanten rekenen:

EMS Klanten