Man Down

In het dynamische bedrijfsleven en/of privésector komen ‘man down’ situaties helaas vaker voor dan we zouden willen. Deze situaties kunnen variëren van een werknemer die onwel wordt tot een ernstig arbeidsongeval. Ons Man Down systeem is ontworpen om dergelijke situaties onder controle te krijgen en snel te reageren.

Een belangrijke component van ons systeem is de Man Down sensor. Deze sensor is gekoppeld aan de Man Down telefoon-app en kan de fysieke toestand van een werknemer monitoren. Bij een significante verandering, zoals een plotselinge val of een sterk afwijkende hartslag, wordt een man down alarm geactiveerd.

De Man Down BPM-functie is bijzonder nuttig om hartslaggegevens te controleren. In stressvolle situaties kan een verhoogde hartslag een teken zijn van mogelijke gezondheidsproblemen. Deze waardevolle informatie kan worden gebruikt om tijdig hulp te bieden.

Het is belangrijk om te benadrukken dat hoewel technologie een cruciale rol speelt, kennis van eerste hulp ook essentieel is. Het kennen van de basis van reanimatie, het herkennen van de symptomen van een beroerte of hartaanval, en het correct reageren op ernstige verwondingen kan levens redden. Zorg ervoor dat jouw werknemers regelmatig worden getraind in eerste hulp technieken en altijd klaar zijn om te reageren in geval van een noodsituatie.

FaFs app

Man Down App Android

Voor Android-gebruikers is de Man Down App makkelijk te vinden en te downloaden vanuit de Google Play Store. Deze app is zorgvuldig ontworpen met een intuïtieve interface, waardoor het eenvoudig is om te navigeren en te gebruiken, zelfs in noodsituaties. Met slechts een paar tikken kun je een noodoproep activeren, waardoor snelle en efficiënte hulpverlening mogelijk is.

FaFs app

Man Down App voor iPhone

Net als de Android-versie, is de Man Down App ook beschikbaar voor iPhone-gebruikers. Je kunt deze eenvoudig downloaden vanuit de Apple App Store. Ongeacht het besturingssysteem, garandeert onze app een efficiënte manier om hulp te krijgen in geval van nood. De app is ontworpen om zowel op iOS als Android soepel te werken, zodat iedereen toegang heeft tot deze levensreddende tool.

bhv app banner

Download the FAFS app