SALES SUPPORT

Als sales supportmedewerker assisteer je de Findwhere klanten in de opzet, implementatie en het gebruik van het EMS-platform. Dit gebeurt via gerichte product trainingen op locatie bij de klant waar je als ambassadeur van Findwhere de eindklant traint in het gebruik van Findwhere software.

Verder hou je je bezig met support vraagstukken die vanuit de klant in de vorm van tickets, online chats of telefonische ondersteuning. Tijden de gesprekken herken je de extra mogelijkheden om de aanvullende modules aan te bevelen probeer je klanten te motiveren tot aanschaf door middel van een gesprek over de voordelen en/of meerwaarde van een product.

WAT MOET JE KUNNEN ALS SALES SUPPORT?

Voor een sales supportmedewerker is het contact met de klant erg belangrijk. Je bent representatief, ambitieus en enthousiast en voelt goed aan wat de wensen en behoeften van de klanten zijn. Daarnaast moet de sales support dxsce klant goed kunnen adviseren en kunnen overtuigen van de kwaliteit van de aangeboden diensten of producten.

TAKEN DIE EEN MEDEWERKER SALES SUPPORT OP ZICH NEEMT

 • Ondersteuning in de verkoop van Findwhere diensten/producten
 • Afspraken met klanten inplannen.
 • Herkennen van sales kansen
 • Supporting product documentatie opzetten en beheren zoals bijvoorbeeld Knowledge Base.
 • Nabellen/opvolgen van leadsTop of Form

Bottom of Form

SKILLS

 • Communicatief vaardig in het Nederlands en Engels.
 • Herkennen van bottlenecks
 • Sales driven, identificeren en herkennen van wensen en kansen.
 • De klant goed kunnen adviseren en overtuigen.
 • Schrijven en opzetten van documentatie
 • Teamplayer, er wordt nauw samen gewerkt met het salesteam.

De arbeidsvoorwaarden
Je krijgt als Marketing een marktconform salaris afhankelijk van jouw ervaring. Ook ontvang je een reiskostenvergoeding en krijg je 25 vakantiedagen om te genieten van een zonnige vakantie. Voor je pensioen wordt natuurlijk ook gezorgd. Je komt te werken binnen een enthousiast en collegiaal team, waar een open werksfeer heerst. Het betreft een full time functie met uitzicht op een vast dienstverband.

Over de organisatie

Findwhere levert cloudbased diensten als EMS en BeSafe voor bedrijfsveiligheid respectievelijk persoonsveiligheid. Als Software-as-a-Service (‘SaaS’) zijn deze producten zeer schaalbaar en geschikt voor iedere organisatie. Zo helpen wij, opererend vanuit Amsterdam, organisaties van over de hele wereld om hun mensen veilig en business operationeel te houden.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature? We zien graag je C.V. en motivatie tegemoet. Voor meer informatie over de vacature of procedure kun je contact opnemen via (info@findwhere.com ).

EMS e-learning

Solliciteer direct

Stuur een mail met je CV en motivatie naar info@findwhere.com

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!