Noodknop met GPS Tracker

Een belangrijke evolutie van de noodknop is de integratie met GPS-technologie, wat resulteert in de noodknop met GPS-tracker. GPS (Global Positioning System) is in de jaren zestig ontstaan uit een behoefte van het Amerikaanse leger om nauwkeurige navigatie mogelijk te maken. Sindsdien is het snel beschikbaar gemaakt voor particulieren en bedrijven, waardoor de wereld compleet is veranderd. We gebruiken het dagelijks waardoor bedrijven en onze levens veiliger zijn geworden.

Met een noodknop met GPS-tracker wordt de positie van de gebruiker nauwkeurig en direct doorgegeven, wat cruciaal kan zijn in noodsituaties waar elke seconde telt. Of het nu gaat om een medisch noodgeval, een veiligheidsincident of een ander onvoorziene situatie, de combinatie van de noodknop en GPS biedt de snelste en meest accurate respons mogelijk.

Gebruikers van de noodknop met GPS-tracker kunnen er vanuit gaan dat hulpdiensten direct worden ingeschakeled, zelfs als ze niet in staat zijn om hun exacte locatie te communiceren. Zo wordt het heel gemakkelijk gemaakt voor particulieren en bedrijven, die verantwoordelijk zijn voor de veiligheid van hun medewerkers. Denk aan bedrijven met teams die altijd onderweg zijn. Als er onderweg wat gebeurt, en zij blijven te lang op een positie staan zonder dat zij contact zoeken met collega’s, dan kan er altijd snel ingegrepen worden door herkenning van hun locatie.

Noodknop horloge

Noodknop Horloge

Het streven naar toegankelijkheid en gemak heeft geleid tot de ontwikkeling van de noodknop horloge. Een smartwatch uitgerust met een noodknop, waardoor gebruikers in staat zijn om snel hulp in te schakelen in geval van nood. Met een simpele druk op de knop op de smartwatch, kan men direct hulp inschakelen. Vraag een van onze experts over jouw integratie.

Noodknop mobiele telefoon

Noodknop Mobiele Telefoon

Via de FindWhere app, kan men met een eenvoudige druk op de knop snel hulp inschakelen. Het maakt de kracht van een noodoproep toegankelijk via het apparaat dat we altijd bij ons hebben, onze mobiele telefoon. Vraag onze experts om advies en probeer de demo.

bhv app banner

Download de Alarm app