BHV management – Findwhere

BHV management levert vaak hoofdbrekens op, ongeacht de grootte en complexiteit van een organisatie. Het maken van BHV-roosters, monitoren of er genoeg BHV’ers aanwezig zijn, automatische reminders bij het verlopen van BHV-certificaten: met de app en online portal EMS wordt het regelen van uw BHV doeltreffend, eenvoudig en snel.

EMS iPhone app
EMS Google Play Store app
ems-applicatie

BHV management op orde met EMS

EMS van Findwhere is alles-in-één software voor BHV management:

 • Beheer op overzichtelijke wijze alle BHV-roosters.
 • Dankzij real-time locatiebepalingen ziet u per locatie of er voldoende BHV’ers aanwezig zijn. En kunt u dus tijdig ingrijpen bij onderbezetting.
 • Beheer certificaten zoals BHV en EHBO en ontvang automatische herinneringen wanneer ze dreigen te verlopen.
 • Moeten uw blusmiddelen en brandmeldinstallatie worden gecontroleerd? Of EHBO-sets worden nagekeken? Ook dan wordt u automatisch genotificeerd.
 • Onze BHV management software creëert continu uitgebreide rapportages. Zo kunt u niet alleen incidenten en uw BHV organisatie evalueren, maar ook aantonen dat u compliant was (of momenteel bent).

Gratis demo

Snelle en accurate bedrijfshulpverlening

Nog belangrijker dan BHV organisatie: met de BHV management app + online portal van Findwhere biedt u direct doeltreffende bedrijfshulpverlening bij incidenten. Zodat u letsel, leed én schade voorkomt.

Alarmeren kan met één druk op de knop, via de app en pc-widget van EMS of een externe fysieke noodknop.

Binnen EMS kunt u rollen toekennen: Hoofd BHV, Ploegleider BHV, EHBO’er, bedrijfsbrandweer, etc. Van iedere BHV’er is de laatste locatie bekend. Na een alarmering worden daardoor automatisch hulpverleners ingeschakeld die in de buurt zijn én de juiste rol hebben.

Communiceren gaat voortaan via slechts één platform (EMS) en kan via chat, video en push-to-talk.

Wat moet er bij een incident gebeuren? Door wie? En in welke volgorde? Heldere protocollen redden levens. Voor alle soorten incidenten maakt u een protocol aan. Uw bedrijfshulpverleners krijgen het desbetreffende protocol meteen te zien na een alarmering. Als preventiemedewerker kunt u de protocollen eventueel uitproberen tijdens, en aanscherpen na, een BHV oefening.

Bijspijkeren met het EMS-platform

BHV herhaling is verplicht voor uw BHV’ers. Gelukkig herinnert EMS u eraan wanneer u een nieuwe BHV training moet inplannen. Om een hoog veiligheidsniveau te garanderen, moet de materie top of mind zijn bij uw bedrijfshulpverleners. En dat kan alleen als ze er frequent mee bezig zijn.

Binnen ons platform houdt u de kennis van uw hulpverleners op peil met de oefenmodule in de app. Daarmee kunnen gebruikers hun kennis over bijvoorbeeld BHV en protocollen bijspijkeren én toetsen.

 • Wij zetten onze jarenlange ervaring met bedrijfsveiligheid en bedrijfshulpverlening graag in om slimme innovaties te introduceren. BHVassist, dat is gebaseerd op EMS, biedt een innovatieve oplossing voor onze klanten. Met EMS zijn zij bijvoorbeeld in staat om hun BHV-beleid beter vorm te geven en incidenten adequater af te handelen.

  Simon Meerveld
  Simon Meerveld business developer BHV.nl
 • Binnen onze organisatie in Nederland hebben we verschillende dagelijks terugkerende uitdagingen op het gebied van bedrijfsveiligheidsprocedures. EMS integreert onze RI&E-procedures naadloos. En garandeert niet alleen de veiligheid van onze bedrijfsvoering, maar ook van onze medewerkers en bezoekers.

  John Banks
  John Banks QHSE-manager

Gratis demo voor BHV management software

Wilt u meer weten over de BHV management software? Of bent u benieuwd hoe het kan worden toegepast in uw organisatie? Vraag dan een gratis demo aan.

Een van onze deskundigen zal u een demonstratie geven van de app en online portal. Ondertussen mag u vanzelfsprekend alles vragen wat u maar wilt. Met de inloggegevens die u daarna van ons ontvangt, kunt u de software zelf vrijblijvend uitproberen.

ONZE KLANTEN

Enkele van ’s werelds grootste bedrijven mogen we tot onze klanten rekenen:

EMS Klanten