BHV Management

App en portal van Findwhere voor BHV en calamiteitenbeheer.

ems-main-image

BHV management levert vaak hoofdbrekens op, ongeacht de grootte en complexiteit van een organisatie.

Het maken van BHV-roosters, monitoren of er genoeg BHV’ers aanwezig zijn, automatische reminders bij het verlopen van BHV-certificaten: met de app en online portal EMS wordt het regelen van uw BHV doeltreffend, eenvoudig en snel.

BHV management

Vraag Nu Meer Informatie Aan

Of lees meer over alle functionaliteiten van EMS.

Snelle en accurate bedrijfshulpverlening

Nog belangrijker dan BHV organisatie: met de BHV management app + online portal van Findwhere biedt u direct doeltreffende bedrijfshulpverlening bij incidenten.

Zodat u letsel, leed én schade voorkomt.

ems-plattegrond

Alarmeren kan met één druk op de knop, via de app en pc-widget van EMS of een externe fysieke noodknop.

Binnen EMS kunt u rollen toekennen: Hoofd BHV, Ploegleider BHV, EHBO’er, bedrijfsbrandweer, etc. Van iedere BHV’er is de laatste locatie bekend. Na een alarmering worden daardoor automatisch hulpverleners ingeschakeld die in de buurt zijn én de juiste rol hebben.

Communiceren gaat voortaan via slechts één platform (EMS) en kan via chat, video en push-to-talk.

Wat moet er bij een incident gebeuren? Door wie? En in welke volgorde? Heldere protocollen redden levens. Voor alle soorten incidenten maakt u een protocol aan. Uw bedrijfshulpverleners krijgen het desbetreffende protocol meteen te zien na een alarmering. Als preventiemedewerker kunt u de protocollen eventueel uitproberen tijdens, en aanscherpen na, een BHV oefening.

  • Binnen onze organisatie in Nederland hebben we verschillende dagelijks terugkerende uitdagingen op het gebied van bedrijfsveiligheid procedures. EMS integreert onze RI&E-procedures naadloos. En garandeert niet alleen de veiligheid van onze bedrijfsvoering, maar ook van onze medewerkers en bezoekers.

    QHSE-manager

Bijspijkeren met het EMS-platform

BHV herhaling is verplicht voor uw BHV’ers. Gelukkig herinnert EMS u eraan wanneer u een nieuwe BHV training moet inplannen. Om een hoog veiligheidsniveau te garanderen, moet de materie top of mind zijn bij uw bedrijfshulpverleners. En dat kan alleen als ze er frequent mee bezig zijn.

Binnen ons platform houdt u de kennis van uw hulpverleners op peil met de oefenmodule in de app. Daarmee kunnen gebruikers hun kennis over bijvoorbeeld BHV en protocollen bijspijkeren én toetsen.

ems-mobilie-app
BHV management

Gratis Demo BHV Management Software

Wilt u meer weten over de BHV management software? Of bent u benieuwd hoe het kan worden toegepast in uw organisatie? Vraag dan een gratis demo aan.

Een van onze deskundigen zal u een demonstratie geven van de app en online portal. Ondertussen mag u vanzelfsprekend alles vragen wat u maar wilt. Met de inloggegevens die u daarna van ons ontvangt, kunt u de software zelf vrijblijvend uitproberen.

Of lees meer over alle functionaliteiten van EMS.