Als Marketing manager ben je verantwoordelijk voor de SEO-SEA activiteiten en help je bij de uitvoering van een breed scala aan marketingactiviteiten binnen de organisatie zoals: brand building, storytelling en promotie van Findwhere en producten.

Je werkt voornamelijk aan de SEO-activiteiten. Aan de hand van jouw analytische blik stuur jij bij in de SEO-activiteiten door verschillende optimalisatieprojecten op te starten in samenwerking met jouw collega die verantwoordelijk is voor de SEA en werkt aan de implementatie van deze projecten.

Naast je taken op het gebied van SEO, help je ook mee met de uitvoering van het marketingplan voor de verschillende producten. Hierbij kan je denken aan het opstellen van mailings, storytelling, het schrijven van teksten voor web, flyers of persberichten, maar ook aan het organiseren van beurzen. Op deze manier maak je kennis met alle aspecten van Marketing en krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen.

Jouw profiel

Om te slagen als Marketing manager beschik je over een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Marketing of Communicatie. Je hebt affiniteit of al enige ervaring opgedaan met Online Marketing, websitebeheer, SEA en SEO.

Je weet goed waar dagelijks de prioriteiten liggen en je kunt makkelijk schakelen tussen meerdere projecten. Je bezit een goede dosis ambitie om kwalitatief werk te leveren.

Verder ben je communicatief vaardig en weet je de boodschap af te stemmen op de doelgroep (in- en extern). Je bent leergierig, zelfstandig, analytisch, flexibel en secuur.

Je beschikt over uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal (must). Uiteraard ben jij zeer vaardig in het gebruik van relevante softwarepakketten. Tot slot ben je gemotiveerd en sta je trappelen om aan de slag te gaan!

De arbeidsvoorwaarden

Je krijgt als Marketing Officer een marktconform salaris afhankelijk van jouw ervaring. Ook ontvang je een reiskostenvergoeding en krijg je 25 vakantiedagen om te genieten van een zonnige vakantie. Voor je pensioen wordt natuurlijk ook gezorgd. Je komt te werken binnen een enthousiast en collegiaal team, waar een open werksfeer heerst. Het betreft een functie met uitzicht op een vast dienstverband.

Over de organisatie

Findwhere levert bedrijfsveiligheid software betaalbaar voor íedere organisatie. EMS en BeSafe zijn onze softwarepakketten voor bedrijfsveiligheid respectievelijk persoonsveiligheid.

Als Software-as-a-Service (‘SaaS’) zijn deze producten schaalbaar. Zo helpen wij, opererend vanuit Amsterdam, organisaties van over de hele wereld om hun mensen veilig en business operationeel te houden.

Solliciteer direct op deze vacature

Heb je interesse in deze vacature? We zien graag je C.V. en motivatie tegemoet. Voor meer informatie over de vacature of procedure kun je contact opnemen met Findwhere via (info@findwhere.com ).

EMS e-learning

Solliciteer direct

Stuur een mail met je CV en motivatie naar info@findwhere.com

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!