Voor onze afdeling ICT op het hoofdkantoor van Findwhere in Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste ICT Service Support medewerker.

Je bent als ICT-Support team verantwoordelijk voor het aannemen en coördineren van (telefonische of per ticket) gemelde incidenten en van wijzigingsverzoeken op het gebied van werkplekbeheer en applicatie beheer.

Je hebt nauw overleg met de eindgebruikers en bewaakt de voortgang van de incidenten en wijzigingsverzoeken en ziet daarbij toe op de tijdige realisatie overeenkomstig de afgesproken Service Levels (SLA’s).

Zijn verantwoordelijkheid, kwaliteit als mede een “I CAN…” mentaliteit en jouw uitstekende verbale en non-verbale communicatie kernwoorden voor jou als persoon? Dan horen we graag van je.

Jouw werkzaamheden en uitdagingen als ICT Service Support medewerker:

 • Het aannemen, registeren beoordelen, onderzoeken en oplossen van eerstelijns meldingen op het gebied van applicatiemanagement en de werkplekken (voornamelijk MAC).
 • Het uitvoeren van ICT wijzigingsverzoeken (standaard changes en service requests) inclusief de communicatie met eindgebruikers en de administratieve afhandeling in het registratie systeem;
 • Het bieden van lokale ondersteuning en training (On-Site) op klant locaties, waaronder het installeren van Findwhere applicaties;
 • Nauw betrokken bij ISO procedures en kwaliteitsmanagement.
 • Kwaliteitsbewaking van applicaties en versiebeheer.

Functie-eisen

Bij Findwhere hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid en kwaliteit altijd prioriteit hebben en dat je op een prettige manier met anderen samenwerkt.

Vakmanschap en integriteit staan bij jou hoog in het vaandel. Daarnaast is klant en servicegerichtheid natuurlijk onmisbaar.

Specifieke eisen:

 • Je beschikt over minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
 • Afgeronde opleiding MBO Niveau 4 ICT beheerder;
 • Uitgebreide ervaring op netwerk gebied (WAN / LAN en WLAN);
 • iPhone / Android instellen en oplossen van synchronisatie issues;
 • In het bezit van rijbewijs B;
 • Je hebt kennis en ervaring met Active Directory;
 • Je bent servicegericht, klantvriendelijk, sociaal en communicatief vaardig;
 • Zelfstandig en in staat gestructureerd te kunnen werken;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

Findwhere is een ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en secundaire voorwaarden.

Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

Locatie: Primair standplaats is Amsterdam. Daarnaast is het mogelijk dat we je vragen om On-Site Support activiteiten te verrichten.

Type functie: Parttime of Fulltime functie waarin je samenwerkt in een team, maar waarbinnen je ook zelfstandig kunt opereren. Wij bieden ruimte voor eigen invulling, oplossingen en innovatie.

Contractduur: jaarcontract met mogelijkheid tot vast dienstverband.

Bedrijfsinformatie

Findwhere levert schaalbare cloudbased Persoons- & Bedrijfsveiligheidssoftware betaalbaar voor íedere organisatie. EMS en BeSafe zijn onze softwarepakketten voor bedrijfsveiligheid respectievelijk persoonsveiligheid.

Als Software-as-a-Service (‘SaaS’) zijn deze producten schaalbaar. Zo helpen wij, opererend vanuit Amsterdam, organisaties van over de hele wereld om hun mensen veilig en business operationeel te houden.

Contact

Ben jij de persoon die we zoeken? We zien graag je C.V. en motivatie tegemoet. Voor meer informatie over de vacature of procedure kun je contact opnemen met Laura Boot ( info@findwhere.com ).

EMS e-learning

Solliciteer direct

Stuur een mail met je CV en motivatie naar info@findwhere.com

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!