Receptiemedewerkers betrokken bij de BHV organisatie

BH-voor-receptie-oproep

Betrek de receptiemedewerkers bij de BHV organisatie!

Inzicht & Handelen

Betrek de spil in ieder bedrijf met het EMS receptieportaal.

De receptiemedewerker is de spil binnen uw bedrijf. Maar hoe gaat de receptie met een calamiteit situatie om? Er hangt veel af van de ervaring en inzichten van deze mensen. De receptiemedewerkers zijn de ogen en oren van uw organisatie, zij merken het vaak als eerste op indien er iets mis is. Zo hangt het brandmeldpaneel bij de receptiepost en het interne alarmtoestel staat ook vaak bij hen. Het alarmeren van de BHV-organisatie verloopt via de receptie en in het geval van bijvoorbeeld een telefonische bommelding komt deze doorgaans op het algemene nummer, beantwoord door de receptie, binnen. Daarbij is het receptiepersoneel vaak als eerste aanwezig is en vertrekt als laatste. Om de bedrijfsveiligheid verder te verbreden en te borgen is het receptieportaal een cruciale aanvulling in het EMS platform.

Centraal Alarmeren

Alarmeren op basis van het vooraf aangemaakt EMS-protocol. Altijd accurate inzet en opvolging. Inzicht in opvolging, zien dat de BHV reageert en er mensen onderweg zijn.

Aanwezigheidsregistratie

Inzicht in de aanwezigheid van de BHV organisatie. Geen schuifbordjes meer maar aanwezigheid in de bedrijfszone geautomatiseerd.

Bezoekersregistratie

Registratie en uitnodigen van bezoekers per email en via QR-code aanmelden. Weet wie er in huis is en bij calamiteiten direct een uitdraai van aanwezige personen.

Beheren Medewerkers

Invoeren of wijzigingen toepassen in het BHV Team. Voer beheer uit en zie toe op een actuele BHV organisatie.

Taakbeheer

Maak eenvoudig terugkerende taken aan zoals controle blusmiddelen, verbandtrommels en beheer deze inclusief rapportage aan de Hoofd BHV.

Communiceren

Communiceren direct vanaf het receptieportaal met de aanwezige BHV via Chat en EMS Voice.

Bezoekers inzichtelijk

Bezoekersregistratie met EMS Receptie. Eenvoudig aanmelden op locatie of vooraf op afstand en inchecken met QR Code geheel COVID proof. Met EMS Receptie heeft de receptiemedewerker altijd de juiste middelen en inzichten. Wel zo veilig! 

Contact