Findwhere automatiseert veiligheidsprocessen

De kracht van informatie- en communicatietechnologieën optimaal benutten om de bedrijfsveiligheid te vergroten? Dat lukt maar weinig bedrijven. Met de software van Findwhere automatiseren bedrijven hun veiligheidsprocessen. Zo houden ze hun personeel veilig en business draaiende, terwijl ze compliant zijn met wet- en regelgeving.

Bedrijfsveiligheidssoftware voor íedere organisatie

EMS en BeSafe zijn onze softwarepakketten voor bedrijfsveiligheid respectievelijk persoonsveiligheid. Als Software-as-a-Service (‘SaaS’) zijn deze producten schaalbaar, maandelijks op te zeggen en worden ze automatisch geüpdatet. De prijsstelling is, gekeken naar de kosten per gebruiker, bijzonder efficiënt. Bedrijfsveiligheidssoftware moet immers toegankelijk zijn voor íedere organisatie.

Zo helpen wij, opererend vanuit Amsterdam, organisaties van over de hele wereld om hun mensen veilig en business operationeel te houden.

ems-main-image

Constant innoveren en verbeteren

Findwhere beschikt in-house over alle relevante disciplines. Bovendien volgen we de nieuwste ontwikkelingen in bedrijfsveiligheid, ICT en compliance op de voet. Daardoor kunnen we constant innovaties en verbeteringen doorvoeren en voldoen onze producten aan de strengste normen. Zo zijn zowel EMS als BeSafe ISO 9001 en 27001 gecertificeerd. BeSafe is daarnaast compliant met de Britse standaard BS8484.

iso-certificates