EMS: alles-in-één veiligheidsplatform voor industrie

Met EMS voorkomt u risico’s, beheerst u incidenten, organiseert u uw BHV en blijft u compliant met onder meer uw zorgplicht, de Arbowet en de Veiligheidsladder

Probleem: calamiteiten, veiligheid medewerkers en bedrijfscontinuïteit

Of het nu gaat om de (petro)chemische, food- of maakindustrie: uw bedrijfsprocessen leveren bovengemiddeld veel risico op. Calamiteiten brengen niet alleen uw medewerkers in gevaar, maar ook uw bedrijfscontinuïteit. Bovendien kunnen ze enorme gevolgen hebben voor het milieu, omwonenden en uw imago. Om bedrijfsveiligheid te garanderen moeten installaties veilig zijn, procedures worden gevolgd, medewerkers worden getraind en dient er een cultuur te zijn waarin near misses vrijelijk kunnen worden gemeld.

Oplossing: EMS bedrijfsveiligheidssoftware met app

Software kan u helpen de bedrijfsveiligheid beheersbaar én inzichtelijk te maken. Met de alles-in-één veiligheidssoftware EMS van Findwhere:

 1. Wordt uw BHV-organisatie efficiënt en effectief;
 2. Alarmeren medewerkers met één druk op de knop;
 3. Ontvangen de juiste personen en instanties notificaties over incidenten;
 4. Verloopt alle crisiscommunicatie via één platform;
 5. Worden protocollen vastgelegd en gevolgd bij noodgevallen dankzij de app;
 6. Evalueert en verantwoordt u na afloop van een calamiteit dankzij uitgebreide rapportages.
 7. En toont u aan dat u compliant bent met alle normen en regels.

EMS-app: cruciale tools, altijd bij de hand

Het EMS-platform is gebouwd rondom de app voor smartphones en tablets. Met de app heeft iedereen binnen uw bedrijfsnoodorganisatie direct een aantal essentiële veiligheidstools bij de hand. In noodsituaties kunnen gebruikers met de app bijvoorbeeld:

 • Alarmeren;
 • Notificaties ontvangen;
 • Communiceren via de portofoonfunctie, video en chat.

Industriële omgevingen staan bol van de procedures, voorschriften en normen rondom veiligheid. Met de e-learning module van de app zorgt u dat de kennis van gebruikers hierover up-to-date blijft.

EMS: onmisbaar voor BHV

Het EMS-veiligheidsplatform met app maakt BHV-beheer doeltreffender, makkelijker en sneller. En wel wegens de volgende 6 redenen:

 1. Beheer eenvoudig alle BHV-roosters en zie real-time of er op een locatie genoeg BHV’ers aanwezig zijn.
 2. Hulpverleners alarmeren sneller en beter met de app voor bedrijfshulpverlening van EMS. Bijvoorbeeld omdat locaties en (optioneel) foto’s worden meegestuurd.
 3. Op basis van het type incident en de locatie worden automatisch de juiste hulpverleners genotificeerd. Denk aan hoofd BHV, ploegleider, EHBO’ers of de bedrijfsbrandweer.
 4. Alle crisiscommunicatie verloopt via één platform.
 5. Ontvang automatische reminders als certificaten zoals BHV of EHBO verlopen én wanneer bijvoorbeeld uw BMI of brandblussers gecontroleerd moeten worden.
 6. Dankzij uitgebreide rapportages kunt u calamiteiten evalueren, waardoor uw BHV’ers beter voorbereid zijn op toekomstige incidenten.

Vraag gratis demo aan

Benieuwd hoe EMS helpt om uw bedrijfsveiligheid te vergroten? Vraag dan een gratis demo aan. U krijgt vervolgens een rondleiding door de software van een van onze experts. Na afloop geven we u een tijdelijke login waarmee u de software – geheel vrijblijvend – zelf kunt uitproberen