EMS: alles-in-één software voor Hoofd BHV’ers

App en portal van Findwhere voor BHV en calamiteitenbeheer

ems-main-image

Als hoofd BHV draagt u verantwoordelijk voor de aansturing van een bedrijfshulpverleningsorganisatie en het interne BHV-beleid.

Protocollen opstellen, teams aansturen, oefeningen organiseren, preventieve maatregelen treffen, adequaat alarmeren en coördineren bij noodsituaties en dagelijkse invulling geven aan het opgestelde BHV plan.

Rekening houden met de diverse facetten van bedrijfsveiligheid en voldoen aan wettelijke richtlijnen vormt een complexe uitdaging voor ieder hoofd BHV, ongeacht de grootte en structuur van de organisatie.

Met EMS van Findwhere wordt het organiseren en managen van BHV eenvoudig, doeltreffend en efficiënt.

Zo helpt EMS u als Hoofd BHV

dashboard-ems

Dashboard
Eén centrale omgeving op smartphone of computer. Beheer gebruikers, locaties, events, protocollen, certificaten, agenda’s en meer. Creëer overzicht in een complexe bedrijfshulpverleningsorganisatie.

EMS rapportages overzicht

Rapportages
De EMS-software van Findwhere rapporteert ieder uur per locatie over onder meer incidenten, BHV-bezetting en de geldigheid van certificaten. Dankzij een overzichtelijke grafische weergave ziet u in een oogopslag of uw organisatie compliant is met bijvoorbeeld het bedrijfsnoodplan.

EMS incidenten overzicht

Snel en effectief alarmeren
Ontstaat er een noodsituatie, dan kan via EMS direct gealarmeerd worden. Notificeer onmiddellijk de relevante personen en zo nodig externe hulporganisaties.

communicatie-via-n-platform

Evaluatie
Aan de hand van gedetailleerde rapportages kunnen processen en protocollen worden verbeterd en incidenten worden geëvalueerd. Werk met EMS aan constante verbetering van de bedrijfshulpverleningsorganisatie en risicomanagement.

EMS competenties overzicht

Protocollen
Stel eenvoudig protocollen op waarin taken, verantwoordelijkheden en procedures worden vastgelegd voor alle mogelijke noodsituaties.

EMS certificaten overzicht

Overzicht certificaten
Ontvang automatische notificaties wanneer bijvoorbeeld EHBO- of BHV-certificaten van bedrijfshulpverleners dreigen te verlopen. Blijf compliant en houd de organisatie veilig.

Vraag Nu een Gratis Demo aan

Overige functionaliteiten

Locatiebepaling gebruikers

Wilt u de veiligheid van gemeenteambtenaren en uw bezoekers beter garanderen? EMS registreert de laatste locatie van alle gebruikers om zo adequaat te kunnen notificeren in geval van nood. In het EMS Dashboard ziet u de (indoor en outdoor) locatiebepalingen in één oogopslag. Zo overziet u de situatie beter en coördineert u adequater.

Agenda's

Vereenvoudig het maken van roosters door agenda’s van gebruikers te raadplegen en beheren via het platform van EMS. Applicaties als Outlook en Google Calendar kunnen naadloos gekoppeld worden. Voorkom eenvoudig onderbezetting.

Personalisatie

Geen enkele organisatie is hetzelfde. Daarom kan EMS uitgebreid gepersonaliseerd worden om aan te sluiten bij uw BHV-organisatie. Creëer nieuwe rollen, protocollen, plannen en events. Zo integreert u EMS optimaal met uw organisatie.

Koppeling GBS en brandmeldinstallatie

EMS kan gekoppeld worden aan bestaande veiligheidssystemen, zoals een alarmcentrale en brandmeldinstallatie. Hierdoor kan de BHV-organisatie volledig gestroomlijnd worden en wordt het werk van een hoofd BHV eenvoudiger.

Veiligheidsprocessen automatiseren met EMS

 • Gebruikers in beeld o.b.v. locatie en competenties via een plattegrond;
 • Alarmeringen over incidenten;
 • Notificaties aan relevante personen en organisaties;
 • Directe communicatie tijdens incidenten via push-to-talk, video calls en chat.
ems-plattegrond

Efficiënte communicatie bij noodsituaties

Met het EMS-platform kan op diverse manieren snel en efficiënt gecommuniceerd worden met de juiste personen. Schakel direct de benodigde bedrijfshulpverleners in, stuur de BHV-organisatie aan en beperk de reactietijd tot een minimum.

De applicatie beschikt over een noodknop die iedere deelnemer kan gebruiken, maar kan ook gekoppeld worden aan een fysieke noodknop. Bij een melding kunnen direct foto’s, video’s, tekst- en spraakberichten gestuurd worden, zodat adequaat gereageerd kan worden.

 • Binnen onze organisatie in Nederland hebben we verschillende dagelijks terugkerende uitdagingen op het gebied van bedrijfsveiligheid procedures. EMS integreert onze RI&E-procedures naadloos. En garandeert niet alleen de veiligheid van onze bedrijfsvoering, maar ook van onze medewerkers en bezoekers.

  QHSE-manager

Optimale BHV-organisatie met EMS

Automatiseer veiligheidsprocessen en coördineer de BHV-organisatie met EMS om de veiligheid binnen de organisatie te maximaliseren.

 • Behoud als hoofd BHV een compleet overzicht van de BHV-organisatie
 • Blijf compliant en wordt genotificeerd wanneer dit wordt bedreigd
 • Stel protocollen op die aansluiten bij de organisatie en deel deze met hulpverleners
 • Evalueer aan de hand van rapportages om de veiligheid continu te verbeteren
 • Vergroot het veiligheidsgevoel onder medewerkers
 • Een groter veiligheidsgevoel bij uw medewerkers.
 • Eenvoudig(er) opstellen en uitvoeren van een calamiteiten- of crisisplan en bijbehorende protocollen.
 • Monitor en controleer om altijd de controle te behouden

Vraag Nu een Gratis Demo aan