Reageer snel en adequaat tijdens crises en calamiteiten.

Houd uw mensen veilig en uw organisatie operationeel.

Meest complete platform

Gratis demo op locatie

Betaal per gebruiker

SWITCH

EMS: Crisis Management en Bedrijfsveiligheid Software

Communicatie

Communicatie

Razendsnelle alarmeringen over incidenten en communicatie tijdens incidenten via push-to-talk, video calls en chat.

Controle

Inzicht

Inventarisatie en beheer van gebruikers, locaties en events. Blijf 24/7 compliant en operationeel.

Overzicht

Plattegrond

Gebruikers in beeld via een overzichtelijke plattegrond, voor een doelgerichte, snelle noodrespons.

Protocollen

Protocollen

Centrale locatie voor protocollen, waarbij het juiste protocol bij een calamiteit direct getoond wordt aan gebruikers.

Rapporten

Rapportages

Automatische rapportages omtrent bezetting, tekortkomingen hierin en het verloop van een noodrespons. Vereenvoudig evaluatie.

E-Learning

E-Learning

E-Learning module om kennis van BHV’ers en andere gebruikers altijd op een hoog niveau te houden. Volledig personaliseerbaar.

Deze organisaties profiteren al van EMS

De missie van Findwhere met EMS

Iedere organisatie kent veiligheidsrisico’s die het welzijn van medewerkers en bezoekers kunnen beïnvloeden. Regelmatig blijkt dat bij het ontstaan van een calamiteit het schort aan de reactie hierop. Interne hulpverleners twijfelen over het te volgen stappenplan, chaotische situaties vergroten risico’s en de schade is groter dan nodig. Dat moet anders, en daarom is EMS in het leven geroepen door Findwhere. Met EMS heeft Findwhere het doel gesteld om de veiligheid en het risicomanagement binnen iedere organisatie op een hoger niveau te brengen.

Met EMS kan de bedrijfsveiligheid eenvoudig gecentraliseerd worden. Via één platform (met tevens een mobiele app), is er geen ruimte meer voor chaotische taferelen, een trage reactie en een lage standaard op het gebied van bedrijfsveiligheid. EMS schept overzicht en helpt organisaties operationeel te blijven en de veiligheid te waarborgen. Omdat iedere organisatie anders is, kan EMS bovendien volledig gepersonaliseerd worden in zo in iedere branche gebruikt worden.

Onder meer in deze branches wordt EMS al succesvol ingezet

Onderwijs

Zorg

Industrie

Hotels

Gemeenten

BeSafe: Innovatief Totaalplatform voor Veiligheid Alleenwerkers

alarmeren

Alarmeren

Alarmeringen via een (fysieke) noodknop, valdetectie en tijdalarm. Volledig te personaliseren om aan te sluiten op werkveld.

Overzicht

Locatie

Altijd zicht op de locatie van uw medewerkers in het veld, voor optimaal monitoren en beheren van de status van al uw alleenwerkers.

Alles-in-een

Integratie

Het is mogelijk om BeSafe naadloos te koppelen met uw alarmcentrale voor professionele opvolging bij noodgevallen.

Communicatie

Communicatie

Notificaties bij en communicatie over alarmen en incidenten. Bij man-down-situaties direct geluidsopnamen en beelden.

Protocollen

Taakmanagement

Met behulp van de ingebouwde taakmanager wijst u direct taken toe aan medewerkers voor uiterst efficiënte inzet van uw alleenwerkers.

Rapporten

Rapportages

Gedetailleerde rapportages over beweegpatronen, alarmeringen, verloop van een noodoproep en meer voor optimale evaluatiemogelijkheden.

Deze organisaties beveiligen alleenwerkers al met BeSafe

De missie van Findwhere met BeSafe

Alleenwerkers behoren tot de meest kwetsbare groep van een organisatie. In het veld bestaan diverse risico’s die de veiligheid van een alleenwerker kunnen bedreigen. Veel alleenwerkers zijn aangewezen op het gebruik van een alarmknop bij een bedreigende situatie, maar in diverse situaties biedt een dergelijke knop onvoldoende bescherming. Alleenwerkers lopen hierdoor onnodige risico’s. Met het innovatieve BeSafe-platform wil Findwhere dit effectief tegengaan en alleenwerkers optimaal beschermen.

Er bestaan diverse scenario’s waarin een alleenwerker niet in staat is zelf te alarmeren. Met BeSafe heeft Findwhere software ontwikkeld die in dergelijke scenario’s alsnog de juiste personen kan alarmeren en zo de alleenwerker te hulp kan schieten. Met onder meer een tijdalarm, valalarm en een exact inzicht in de locatie en bewegingen van de alleenwerker, wordt de veiligheid significant verbeterd. Wanneer iedere seconde telt, kan BeSafe het verschil vormen tussen escalatie en snelle de-escalatie van een bedreigende situatie.

Onder meer in deze branches wordt BeSafe al succesvol ingezet

Onderwijs

Zorg

Industrie

Hotels

Gemeenten

“De meest complete BHV app”

EMS integreert onze RI&E-procedures naadloos.

Met EMS wordt onze bedrijfsveiligheid niet alleen gecentraliseerd, maar ook verbeterd. Tekortkomingen worden sneller opgemerkt en bij noodgevallen kunnen we sneller reageren.

Oliver Samwer – QHSE-manager

“De meest complete BHV app”

EMS integreert onze RI&E-procedures naadloos.

Met EMS wordt onze bedrijfsveiligheid niet alleen gecentraliseerd, maar ook verbeterd. Tekortkomingen worden sneller opgemerkt en bij noodgevallen kunnen we sneller reageren.

Oliver Samwer – QHSE-manager