Draadloos Oproepsysteem

Snel en effectief handelen bij calamiteiten met EMS van Findwhere.

ems-main-image

Bent u op zoek naar een draadloos oproepsysteem voor snel en effectief handelen bij calamiteiten?

Met de app + online portal van EMS kunnen medewerkers draadloos alarmeren, (bedrijfs)hulpverleners oproepen en communiceren. Ook helpt de software u bij de coördinatie en evaluatie van incidenten.

Handig: u beheert er tevens uw hele BHV-administratie mee.

Draadloos oproepsysteem

Vraag Nu Meer Informatie Aan

Of lees meer over alle functionaliteiten van EMS.

Draadloos oproepsysteem voor calamiteiten

Hoe helpt het draadloos oproepsysteem EMS van Findwhere u bij incidenten? Een stapsgewijze uitleg:

Vindt er een calamiteit plaats, zoals een onwelwording, ontruiming, hartaanval of brand?

ems-plattegrond

Alarmeren kan met één druk op de knop. Binnen de mobile app of pc-widget van EMS of op een externe fysieke (wireless) noodknop. Om meteen duidelijk te maken wat er aan de hand is, kunnen foto’s, video’s, teksten en voice messages worden bijgevoegd.

EMS zorgt ervoor dat bedrijfshulpverleners automatisch worden opgeroepen. De software kijkt daarbij naar locatiebepalingen: wie zijn er dichtbij? Plus naar competenties: wat is er nodig – BHV’ers, EHBO’ers, de alarmcentrale en/of de bedrijfsbrandweer?

Ook communiceren geschiedt draadloos. Alle communicatie vindt plaats binnen het EMS-platform. Bedrijfshulpverleners kunnen kiezen uit chat, video calls en de portofoonfunctie. Gehannes met portofoons en WhatsApp is dus passé; de app volstaat.

Het BHV oproepsysteem EMS registreert bij noodgevallen de laatste locatie van gebruikers. Op een plattegrond is meteen te zien wie waar is. Zo kan goed worden samengewerkt en zijn ploegleiders en het hoofd BHV in staat om adequaat te coördineren.

 • Binnen onze organisatie in Nederland hebben we verschillende dagelijks terugkerende uitdagingen op het gebied van bedrijfsveiligheid procedures. EMS integreert onze RI&E-procedures naadloos. En garandeert niet alleen de veiligheid van onze bedrijfsvoering, maar ook van onze medewerkers en bezoekers.

  QHSE-manager

Wireless = Meer Veiligheid

Is er een noodsituatie? Dan beperken draden de mobiliteit en flexibiliteit. Het uitgangspunt van EMS is daarom dat het hele oproepsysteem zo draadloos mogelijk is:ekijken en protocollen aanmaken.

 • De mobile app voor smartphones en tablets bevat alle essentiële veiligheidstools, zoals alarmeren, opgeroepen worden en communiceren.

 

 • Alle gangbare draadloze fysieke noodknoppen kunnen worden gekoppeld aan EMS. Zo’n SOS-knop is van belang als alarmeren via een telefoon niet mogelijk of wenselijk is.

 

Draadloos is niet altijd (even) belangrijk:

 • Met de widget voor desktops en laptops kunnen bijvoorbeeld frontdeskmedewerkers ongemerkt alarmeren en pc-gebruikers worden genotificeerd over een calamiteit.

 

 • In de online portal kunt u bijvoorbeeld BHV-roosters maken, locatiebepalingen raadplegen, rapportages bekijken en protocollen aanmaken.

Nog meer mogelijkheden

MS is veel meer dan slechts een oproepsysteem voor calamiteiten. Deze functies helpen u om de veiligheid binnen uw organisatie te vergroten:

 

 • Protocollen: binnen EMS legt u protocollen vast voor alle belangrijke incidenten die kunnen plaatsvinden. Na een alarmering zien ingeschakelde hulpverleners meteen het protocol in kwestie.

 

 • BHV-beheer: maak BHV-roosters, monitor real-time en per locatie of er voldoende BHV’ers aanwezig zijn en ontvang reminders wanneer certificaten verlopen of blusmiddelen moeten worden gecontroleerd.

 

 • Uitgebreide rapporten: in de rapportages vindt u gedetailleerde informatie over onder meer alarmeringen, communicatie, BHV-bezetting en geldigheid van certificaten. Zo kunt u incidenten evalueren en uw compliance monitoren.

 

 • E-learning: kennis over de veiligheid binnen uw organisatie zakt snel weg. Met deze functie kunnen BHV’ers hun kennisniveau testen en opvijzelen.
Draadloos oproepsysteem

Gratis Demo Draadloos Oproepsysteem

Bent u benieuwd geworden naar het draadloos oproepsysteem EMS? Vraag dan de gratis en geheel vrijblijvende demo aan.

Wat houdt de demo in? Een deskundige van Findwhere maakt u wegwijs in de software en beantwoordt al uw vragen. Met tijdelijke inloggegevens die u van ons krijgt, kunt u de mobile app en online portal vervolgens zelf uittesten.

Of lees meer over alle functionaliteiten van EMS.