BHV Communicatie

Eén platform voor BHV communicatie, alarmeren, coördineren en BHV-beheer

ems-transparant

Goede BHV communicatie is essentieel bij calamiteiten om letsel en leed te voorkomen. Met de app + online portal EMS van Findwhere verloopt al uw communicatie via één platform, middels de portofoonfunctie, video calls en chat.

De software bevat daarnaast tal van andere functies voor calamiteitenafhandeling en BHV-beheer. Denk aan one touch-alarmeren, een plattegrond met live locatiebepalingen en het real-time monitoren van de BHV-bezetting.

Effectieve BHV Communicatie met EMS

Snelle en effectieve interne communicatie over BHV is een van de belangrijkste manieren om letsel en schade te minimaliseren bij calamiteiten.

EMS vervangt traditionele BHV communicatie apparatuur zoals de BHV-pieper, portofoon, belboom en WhatsApp-groep.

ems-transparant
playstore
appstore
 • Voortaan verloopt alle communicatie binnen één platform. Bedrijfshulpverleners kunnen in de BHV communicatie app kiezen uit chat, push-to-talk en video calls.

 

 • Bevorderend voor de communicatie is ook dat bij een alarmering direct foto’s, video’s, tekstberichten en voice messages kunnen worden toegevoegd. Bedrijfshulpverleners die worden opgeroepen, zijn daardoor meteen goed geïnformeerd over de noodsituatie.

 

 • Naast interne communicatie over BHV is ook externe communicatie (beperkt) mogelijk. Notificaties over alarmeringen kunnen bijvoorbeeld automatisch worden verstuurd naar uw alarmcentrale.

 

 • Alle communicatie wordt gelogd, zodat u een calamiteit of BHV communicatie oefening achteraf kunt evalueren.
 • Binnen onze organisatie in Nederland hebben we verschillende dagelijks terugkerende uitdagingen op het gebied van bedrijfsveiligheid procedures. EMS integreert onze RI&E-procedures naadloos. En garandeert niet alleen de veiligheid van onze bedrijfsvoering, maar ook van onze medewerkers en bezoekers.

  QHSE-manager

Alles-in-één software voor BHV

Van alarmeren tot evalueren, met EMS beschikt u over alles-in-één software voor bedrijfshulpverlening.

 • Alarmeren kan met één druk op de knop. In de app en pc-widget van EMS, of via een externe fysieke noodknop.
 • Op basis van hun locatie en rol (BHV’er, EHBO’er, ploegleider BHV, etc.) worden na een alarmering automatisch voldoende bedrijfshulpverleners – en eventueel uw alarmcentrale – ingeschakeld. Zij zien meteen wat er aan de hand is en waar.
 • Om accurate samenwerking en coördinatie te garanderen, is tijdens noodgevallen op een plattegrond de locatie van alle gebruikers te zien.
 • Dankzij de uitgebreide rapporten die per locatie worden gemaakt, kunt u alles evalueren en verantwoorden. Van calamiteitencommunicatie tot BHV-bezetting en van geldigheid van BHV-certificaten tot compliance op het gebied van periodieke controles van blusmiddelen.
 • EMS verstuurt automatische reminders als BHV-certificaten verlopen en wanneer periodieke controles moeten plaatsvinden.
 • Maak eenvoudig BHV-roosters en monitor dankzij locatiebepalingen real-time en per vestiging of er genoeg BHV’ers aanwezig zijn.
ems-main-image

Veiligheid op een hoger plan

Om de veiligheid binnen uw organisatie op een hoger plan te brengen, is het cruciaal dat:

…bij calamiteiten protocollen worden gevolgd. Van tevoren legt u voor alle mogelijke incidenten een protocol vast in EMS. Na een alarmering krijgen BHV’ers het protocol meteen te zien in hun app.

…medewerkers precies weten wat ze moeten doen. Protocollen en BHV-trainingen helpen daarbij, maar zijn niet afdoende. Met de e-learning functie van de app kunnen medewerkers hun bedrijfsveiligheidskennis op peil houden en toetsen.

De API van Findwhere

Dankzij onze API kan EMS samenwerken met andere software. Enkele toepassingen:

 • Alarmeringen kunnen automatisch worden verstuurd naar de meldkamer van uw alarmcentrale.
 • Alle gangbare (draagbare) fysieke noodknoppen zijn te koppelen aan EMS.
 • Dankzij een koppeling met uw brandmeldinstallatie of gebouwbeheersysteem krijgen BHV’ers (brand)meldingen meteen binnen op hun app.
BHV communicatie

Gratis Demo BHV Communicatie Software

Denkt u erover uw huidige communicatiemiddelen voor BHV te vervangen? En wilt u meer weten over de functies van onze BHV communicatie software en de toepassing daarvan binnen uw organisatie? Vraag dan een gratis demo aan.

Een Findwhere-expert neemt contact met u op om een rondleiding door de software in te plannen. Uiteraard kunt u tijdens de demo alles vragen wat u maar wilt. Na afloop geven we u een tijdelijke login waarmee u de software geheel vrijblijvend kunt uitproberen.

Of lees meer over alle functionaliteiten van EMS.