Bedrijfsveiligheid op orde met EMS van Findwhere

Realiseer veiligheid op de werkvloer met one mobiele app en alles-in-één platform.

ems-main-image

Bedrijfsveiligheid staat bovenaan uw prioriteitenlijstje. Maar hoe zorgt u dat medewerkers adequaat alarmeren én opvolgen bij een bedrijfsongeval? Dat u altijd en op iedere locatie voldoende BHV’ers aanwezig heeft? En beschikt over gedetailleerde rapportages om uw compliance te monitoren?

EMS Bedrijfsveiligheid software van Findwhere helpt u de veiligheid van uw bedrijf en personeel te garanderen.

Bedrijfsveiligheid

Vraag Nu Meer Informatie Aan

Of lees meer over alle functionaliteiten van EMS.

Zo vergroot EMS de bedrijfsveiligheid

 • Snel en effectief alarmeren.
  Medewerkers slaan met één druk op de knop alarm, via de app en pc-widget van EMS of een externe fysieke noodknop. Bedrijfshulpverleners kunnen worden geïnformeerd over het incident door foto’s, video’s, teksten en spraakberichten toe te voegen.

 

 • Oproepen bedrijfshulpverleners.
  Op basis van locatie en competenties (zoals BHV’er, EHBO’er en ploegleider) worden de juiste bedrijfshulpverleners opgeroepen. Iedereen kan beslissen of hij het hulpverzoek wel of niet aanneemt. Koppelt u EMS aan uw alarmcentrale? Dan kan ook automatisch de meldkamer worden genotificeerd.
 • Eén platform voor communicatie.
  Alle communicatie over calamiteiten verloopt via EMS. Communiceren kan via chat, videobellen en push-to-talk.

 

 • Plattegrond.
  Voor effectieve communicatie en coördinatie bij noodgevallen is op een plattegrond te zien waar alle bedrijfshulpverleners zijn.

 

 • Gedetailleerde rapportages.
  De software rapporteert van uur tot uur en per locatie over bijvoorbeeld incidenten, communicatie, BHV-bezetting en geldigheid van certificaten. Niet alleen kunt u daardoor 24/7 uw compliance monitoren. Ook kunt u incidenten achteraf evalueren. Constateert u daarbij bijvoorbeeld gaten in uw bedrijfsnoodorganisatie? Dan kunt u eventueel extern bedrijfsveiligheidsadvies inwinnen.
 • Binnen onze organisatie in Nederland hebben we verschillende dagelijks terugkerende uitdagingen op het gebied van bedrijfsveiligheid procedures. EMS integreert onze RI&E-procedures naadloos. En garandeert niet alleen de veiligheid van onze bedrijfsvoering, maar ook van onze medewerkers en bezoekers.

  QHSE-manager

Adequate Bedrijfshulpverlening

Cruciaal voor de veiligheid van uw bedrijf is dat u uw BHV en bedrijfsnoodorganisatie feilloos heeft geregeld. Hoe kan de EMS-software u daarbij helpen?

 • Beheer eenvoudig en per locatie alle BHV-roosters en houd dankzij locatiebepalingen real-time in de gaten of er voldoende BHV’ers aanwezig zijn. Door tijdige signalering van tekortkomingen in de bezetting voorkomt u escalatie van letsel en schade.

 

 • Ontvang automatische notificaties als BHV- of EHBO-certificaten dreigen te verlopen. En wanneer blusmiddelen of uw brandmeldinstallatie periodiek moeten worden gecontroleerd.

 

 • Geef vorm aan uw bedrijfsnoodorganisatie. In protocollen legt u bijvoorbeeld taken, verantwoordelijkheden, bevoegdheden en procedures vast voor alle belangrijke noodscenario’s die zich kunnen voordoen. EMS helpt u tevens bij het beheer en onderhoud van onder meer uw EHBO-materialen, blusmiddelen, detectiesystemen en AED.

E-Learning en API

Tot slot twee innovatieve functies van EMS die bijdragen aan uw bedrijfsveiligheid: e-learning en koppelingen.

Belangrijk bij crisismanagement is dat medewerkers exact weten wat ze moeten doen. De praktijk leert dat BHV-trainingen daarvoor niet toereikend zijn. Met de module voor e-learning kunnen uw bedrijfshulpverleners hun kennis opfrissen én testen.

Dankzij de API van Findwhere is EMS te koppelen aan:

 • uw brandmeldinstallatie, zodat medewerkers brandmeldingen meteen binnenkrijgen op hun bedrijfsveiligheids app;

 

 • uw alarmcentrale, om te garanderen dat incidenten professioneel worden opgevolgd;

 

 • (apart verkrijgbare) fysieke noodknoppen, waarmee bijvoorbeeld frontdeskmedewerkers of monteurs nog sneller en makkelijker kunnen alarmeren.
Bedrijfsveiligheid

Gratis Demo Bedrijfsveiligheidsoftware

Wilt u meer weten over hoe onze software kan bijdragen aan de veiligheid van uw bedrijf? Vraag dan een gratis demo aan.

Een van onze experts zal u, face to face of online, een rondleiding geven door EMS. Hoe werken de functies precies? Wat is er mogelijk voor uw organisatie? U kunt al uw vragen stellen. Met de tijdelijke logingegevens die u van ons krijgt, kunt u zelf aan de slag gaan met de app + online portal voor bedrijfsveiligheid.