Alarmeringssysteem van Findwhere

Snel en effectief handelen bij calamiteiten met EMS en BeSafe.

ems-main-image

Overweegt u een alarmeringssysteem voor calamiteiten? Findwhere biedt twee typen professionele alarmeringssytemen.

Met EMS kunnen medewerkers snel en adequaat alarmeren via de app, pc-widget of een fysieke noodknop. Letsel en schade blijven bovendien beperkt door functies zoals in-app communicatie, BHV-beheer en een plattegrond met real-time locatiebepalingen van gebruikers.

Op zoek naar een alarmeringssysteem voor personen? Kies dan voor BeSafe.

Vraag Nu Meer Informatie aan

Of lees meer over de functionaliteiten van EMS of BeSafe.

ems

EMS Bedrijfsveiligheid

EMS is een innovatief alarmeringssysteem voor bedrijven. Alarmeren kan snel en doeltreffend dankzij de volgende functies:

 • Eén-druk-op-de-knop-alarmering.
  Binnen de app of pc-widget van EMS selecteert de alarmeerder het type incident, zodat bedrijfshulpverleners meteen weten wat er aan de hand is.

 

 • Extra info over de calamiteit.
  Om zo goed mogelijk te informeren, kunnen bij de alarmering teksten, voice messages, foto’s en video’s worden toegevoegd.

 

 • Inschakelen van hulpverleners.
  EMS weet van gebruikers wat hun laatste locatie is en welke competenties zij hebben: BHV’er, EHBO’er, ploegleider, etc. Na een alarmering worden voldoende gekwalificeerde – en waar mogelijk dichtbijzijnde – hulpverleners ingeschakeld.
besafe

BeSafe Persoonsveiligheid

BeSafe is speciaal ontworpen als alarmeringssysteem voor personen – met name alleenwerkers. Met BeSafe kunnen medewerkers onder meer:

 • Handmatig alarmeren via een in-app of fysieke noodknop. Of automatisch via valdetectie, een tijdalarm of periode van inactiviteit.

 

 • Na een alarmering worden locatiegegevens, geluidsopnames en beelden doorgestuurd naar collega’s en/of uw alarmcentrale.

 

 • Voor adequate opvolging kan een alleenwerker via de app persoonlijke informatie (zoals medische gegevens) opnemen.
 • Binnen onze organisatie in Nederland hebben we verschillende dagelijks terugkerende uitdagingen op het gebied van bedrijfsveiligheid procedures. EMS integreert onze RI&E-procedures naadloos. En garandeert niet alleen de veiligheid van onze bedrijfsvoering, maar ook van onze medewerkers en bezoekers.

  QHSE-manager

De mogelijkheden van EMS

Direct en gericht alarmeren is zonder twijfel de belangrijkste functie van EMS. De app en online portal zijn echter veel meer dan slechts een BHV alarmeringssysteem. Een greep uit de functies waarmee u uw bedrijf en personeel veilig houdt:

 • Centrale communicatie. Geen gehannes met portofoons, noch paniek omdat WhatsApp-berichten niet aankomen. Met EMS vindt alle communicatie over het incident plaats op één platform. En wel via chat, videobellen of push-to-talk.

 

 • Gebruikers in beeld. Voor gerichte coöperatie en coördinatie is op een plattegrond precies te zien waar iedere gebruiker is.

 

 • Protocollen. In protocollen legt u per incident vast wie wat moet doen – en in welke volgorde. Na een alarmering zien ingeschakelde hulpverleners in hun app meteen het betreffende protocol.

 

 • BHV-beheer. Maak eenvoudig BHV-roosters en monitor real-time of u compliant bent met uw minimale BHV-bezetting. Dankzij automatische reminders voorkomt u dat certificaten verlopen en dat u te laat bent met periodieke controles van bijvoorbeeld blusmiddelen.

 

 • Gedetailleerde rapporten. Van uur tot uur en per locatie of vestiging worden onder meer uw BHV-bezetting, incidenten, calamiteitencommunicatie en geldigheid van certificaten gelogd. Zo kunt u incidenten evalueren en tekortkomingen in uw bedrijfsnoodorganisatie ontdekken.
besafe-main-image-min

Gratis Demo Alarmeringssysteem

Denkt u dat het EMS alarmeringssysteem voor bedrijven of de BeSafe software voor alleenwerkers geschikt zijn voor uw bedrijf? Vraag dan een gratis demo aan.

Wat houdt de demo in? Een Findwhere-expert geeft u eerst een tour door de software. Bent u volledig bijgepraat over de software én de toegevoegde waarde voor uw organisatie? Dan is het tijd om zelf aan de slag te gaan. Met de logingegevens kunt u de app + online portal van EMS of BeSafe een tijdlang geheel vrijblijvend uitproberen.

Of lees meer over de functionaliteiten van EMS of BeSafe.