BeSafe Portal

PERSOONSVEILIGHEID VOOR ALLEENWERKERS

Medewerkers veilig onderweg met BeSafe, uw "Duty of Care" platform

loneworker-alleenwerker-panel

Alleenwerkers worden geconfronteerd met veiligheidsrisico's - BeSafe helpt veel risicosituaties oplossen.

Alleenwerker Veiligheid Management Portal

Het geavanceerde BeSafe portal informeert op overzichtelijke wijze direct met de laatste status van uw alleenwerkers. Manage uw organisatie, stuur medewerkers aan en voorzie hen van de beste veiligheidsoplossing voor alleenwerkers inclusief rapportage en detail informatie.

Test BeSafe met uw organisatie..
DETAIL KAART
GEOFENCING
MESSAGING
NOTIFICATIES
RAPPORTAGE
POINT OF INTEREST
INCIDENTEN RAPPORTAGE
TAAKBEHEER
DETAIL KAART
MEDISCHE KLUIS
CONNECT GPS DEVICES
ALARMCENTRALE API
RISICO PROFIEL
ALARM KNOP
SPREEKLUISTER VERBINDING
ISO 9001&27001
lone worker portal

Veiligheidsincidenten resulteren in risico's en kosten voor bedrijven.

Door het gebruik van BeSafe Mobile in combinatie met het BeSafe Platform voor uw alleenwerkers zoals wijkcoaches, handhaving en andere functies in uw organisatie waar personen alleen op pad zijn en mogelijk risico lopen van buitenaf kan uitval en aansprakelijkheid beperkt door efficient te reageren op alarmering of hulpvraag via uw organisatie of aangesloten meldkamer.

De BeSafe persoonsveiligheid- en incident communicatie app zorgt voor een beter gevoel van veiligheid en zelfredzaamheid voor alleen werkers en vergroot de zelfredzaamheid van uw werknemers resulterend in hogere beschikbaarheid door minder uitval als gevolg van bijvoorbeeld geweldsituaties en dus een hogere beschikbaarheid en inzetbaarheid van uw medewerkers. Met BeSafe is iedere organisatie veilig op weg!

loneworker-solutions