BeSafe: oplossingen voor veiligheid van personen en alleenwerkers


persoonsveiligheid en alleen werkerBeSafe is een totaalplatform voor alleenwerkers en persoonsveiligheid. In één omgeving beheert en monitored u de status van al uw alleenwerkers. Op een overzichtelijke plattegrond ziet u onmiddellijk waar iedereen is en zet u relevante notificaties op in geval van een calamiteit of bijvoorbeeld het in- of uitgaan  van een geofence. BeSafe helpt uw medewerkers beter te beschermen in onveilige situaties en met BeSafe handelt u adequater bij eventuele alarmopvolging. BeSafe kan optioneel met iedere alarmcentrale verbonden worden voor professionele opvolging.

Red alert voor alleen werkers

ALARMERING

Directe alarmering in geval van nood met de RED-ALERT functie. Informeer met locatie, geluidsfragment, beeld en koppelt direct aan notificaties en optionele alarmcentrales.
Tijdsalarm voor alleenwerkers

TIJDS-ALARM

Registreert vooraf de duur van een bezoek. Bij het verlopen meldt BeSafe zich bij de alleenwerker en zonder interactie of terugkoppeling van de alleenwerker alarmeert BeSafe automatisch.
Valdetectie voor alleenwerkers

VALDETECTIE

Veilig aan het werk door middel van valdetectie. Schakel valdetectie in en BeSafe neemt de alarmering over indien er een val of geen beweging gedetecteerd wordt.
Notificeer direct in geval van alarmering

ALARMERINGEN & NOTIFICATIE

Altijd geïnformeerd in geval van alarmering. Stuur notificaties naar verantwoordelijken of koppel incidenten aan een alarmcentrale voor professionele opvolging.
Accurate plaatsbepaling in geval van nood.

PLAATSBEPALING

Bij een alarmering ziet u op het Dashboard in één oogopslag waar de alleenwerker is. Plaatsbepaling werkt binnen en buiten op basis van GPS, Wi-Fi, Bluetooth en zendmastgegevens.
alleenwerkers communiceren met elkaar

COMMUNICATIE

Communiceren binnen uw organisatie met alleenwerkers kan via chat, voice of video en direct notificeren naar alarmcentrale of eigen organisatie in geval van nood.
BeSafe-alleenwerker-taak

TAAK MANAGEMENT

Direct taken toewijzen via het BeSafe platform. De taak manager en rapportage tool maken efficiënte inzet van medewerkers mogelijk.
Deel uw bedrijfs informatie met uw medewerkers

CONTENT MANAGEMENT

Direct bedrijfs content delen met BeSafe! Uw eigen content zoals bijvoorbeeld bedrijfsprocedures of gebeurtenissen direct inzichtelijk via de BeSafe app.
Bedrijfs- en contact informatie direct beschikbaar

INFORMATIE PER LOCATIE

Belangrijke informatie direct inzichtelijk via de BeSafe App. Via het INFO icoon in de App geeft u per locatie belangrijke informatie weer voor uw medewerkers.
Alleenwerker profiel aanvullen met specifieke informatie

ALLEENWERKER PROFIEL

De alleenwerker kan aanvullende persoonlijke informatie in de BeSafe App opslaan. De informatie wordt alleen gedeeld in geval van nood en maakt efficiënte opvolging mogelijk.
Alarmeren op afstand met een alarmknop

ALARM KNOP

Indien het niet mogelijk is de telefoon te gebruiken voor alarmering biedt de alarmknop uitkomst. Alarmeer op afstand met een drukknop.
locatie delen voor alleenwerkers

LOCATIE DELEN

Zelfredzaamheid door locatie delen met collega's. Alleenwerkers in groepen kunnen in geval van nood elkaar informeren.

Risico’s wanneer u alleenwerkers niet beschermd

Het niet beschermen van uw alleenwerkers houdt een groot risico in voor uw bedrijfsvoering. De Nederlandse overheid schrijft voor dat u goed voor uw personeel zorgt. In de Risico-Inventarisatie en –Evaluatie (RI&E) en in het arbobeleid moet de werkgever aandacht aan deze groep werknemers besteden. De werkgever moet in kaart brengen wie alleenwerken, waar en wanneer. Ook moet de werkgever vaststellen wat er nodig is aan maatregelen en voorzieningen om de risico’s van alleenwerken te beperken. BeSafe biedt hierin oplossing.

Lees Meer..
Alleenwerker en persoonsveiligheid
Download-EMS-corporate-compliance-bedrijfsveiligheid-mobile-app

BeSafe: Zelfredzaam & Veilig, overal en altijd

Bedrijfsveiligheidssoftware moet overal en altijd beschikbaar zijn, dus heeft Findwhere een app én een widget ontwikkeld. De app bevat alle functionaliteiten van EMS die wenselijk zijn voor mobiele apparaten. De widget voor pc’s is een eenvoudige applicatie met enkele cruciale veiligheidstools. Met zowel de app als de widget kunnen gebruikers de noodknop indrukken, plus alarmeringen, notificaties en hulpverzoeken ontvangen. Bij de EMS app komen daar functies bovenop zoals communicatie via chat en portofoon (push-to-talk), een teamplattegrond en de e-learning module.

Lees Meer..

DE PERSOONSVEILIGHEID SOFTWARE BESAFE SAMENGEVAT IN ZES PUNTEN:

Waar uw medewerkers ook zijn, u beschikt altijd over accurate plaatsbepalingen. Dat is essentieel voor o.a. alarmeringen en hulpverzoeken.

Binnen het platform is directe communicatie mogelijk via video en chat. Bij calamiteiten stuurt u gemakkelijk alarmeringen, notificaties of hulpverzoeken.

Voorzie in de zorgplicht voor alleenwerkers met BeSafe. Alarmering via mobile of dedicated GPS device inclusief rapportage.

Dankzij de BeSafe app beschikken alle alleenwerkers altijd over een mogelijkheid tot zelfredzaamheid. Zo kunnen zij de noodknop gebruiken en zijn ze in staat om alarmeringen en notificaties te sturen.

Stel, u heeft een calamiteit gehad. Dankzij de uitgebreide rapporten van BeSafe kunt u achteraf evalueren en verantwoorden.

Findwhere werkt voor EMS met de hoogste kwaliteitsstandaarden en is ISO 9001 en 27001 gecertificeerd.

PRIJZEN BEDRIJFSVEILIGHEID PLATFORM

 BUSINESS SMALL
€150
MONTHLY
 50 Licenties
 EMS Portal
 EMS Mobile
 
 
 BUSINESS LARGE
€375
MONTHLY
 150 Licenties
 EMS Portal
 EMS Mobile
 
 
 ENTERPRISE
Starts@ €500,-
BUSINESS PARTNERS
 Business Partners
 350 licences included
 Volume based pricing
 Private Label
 All options incl.