- EMS App-

MOBIELE BEDRIJFSVEILIGHEID & INCIDENT MANAGEMENT

Uw mensen veilig en organisatie operationeel!

ems-bedrijfsveiligheid-incident-management


EMS App: voor uw bedrijfsveiligheid

De EMS App voor mobiele telefoons is volledig geïntegreerd in het EMS bedrijfsveiligheid platform. Gebruikers van de EMS app kunnen direct vanuit het EMS platform worden toegevoegd. Gebruikers met specifiek op EMS geregistreerde competenties dragen met hun vaardigheden bij aan de veiligheid van uw organisatie. Overige gebruikers worden via EMS geïnformeerd over eventuele risico's op de werkplek of op reis. Daarnaast kunnen deze gebruikers onveilige situaties melden via de EMS app.

EMS registreert registreert compliancy van de BHV organisatie, coördinatie in veiligheid en faciliterende diensten van grote events zoals bijvoorbeeld de 4-Daagse van Nijmegen of grote festivals waar –real time- stuurinformatie cruciaal is om veiligheid, continuïteit en voorzieningen te blijven garanderen.

Met de inzet van de EMS App is het voor organisaties mogelijk om aan bedrijf gerelateerde data directe acties te verbinden en medewerkers of externen, met de juiste vaardigheden, aan te spreken in geval van een hulpverzoek, gebeurtenis of calamiteit. EMS wordt toegepast bij de facilitaire dienstverlening, onderhoudsdiensten, BHV organisaties, reisbranche, veiligheid op luchthavens, brandweer, waterschappen, overheidsinstanties en NGO organisaties .

Meer Informatie..
corporate risk for business and campus safety

Gecertificeerde bedrijfsveiligheids oplossing direct vanaf iedere mobiele telefoon!

AANWEZIGHEIDSREGISTRATIE
LOCATIE DELEN
BEDRIJFSINFORMATIE
BESCHIKBAARHEID
COMPETENTIE MONITOR
NOODKNOP
PROFIELBEHEER
STATUS MELDING
E-LEARNING
TEAM MAP
MELDINGEN PER VESTIGING
BEDRIJFSCHAT
PORTOFOON (PTT)
EVENT DETAIL
KOPPELING MET BELSYSTEEM
CMS SYSTEEM
Meer informatie..
ems-bedrijfsveiligheid
Bedrijfsveiligheid demo